Genshin Impactin kerrotaan saavan pian pilvipelipalvelun, jonka avulla pelaajat voivat pelata peliä parhailla asetuksilla, vaikka heidän laitteensa ei olisi tarpeeksi tehokas.

LISÄÄ: Genshin Impact Leak paljastaa Yelanin julkaisupäivän, ääninäyttelijä, Element

miHoYo on työskennellyt aktiivisesti Genshin Impactin pelaajakunnan laajentamiseksi, ja Nintendo Switch on asia, jota monet fanit odottavat. Vaikka emme ole vielä saaneet siitä lisätietoja, mielenkiintoisia yksityiskohtia on tullut esiin viime aikoina.

Genshin Impact | Tuhojen jumalallinen tyttö

BridTV

7643

Genshin Impact | Tuhojen jumalallinen neito

https://i.ytimg.com/vi/EiAhMr6IJTQ/hqdefault.jpg

936723

936723

keskus

26546

Genshin Impact-pilvipelipalvelun kerrotaan tulevan pian

Wangsheng Funeral Parlor Discordin äskettäisen vuodon mukaan Genshin Impact saattaa saada pilvipelipalvelu todella pian. Vaikka tämä ei ole täysin vahvistettu vuoto, siihen voidaan suhtautua luottavaisin mielin, kun otetaan huomioon, että tiedämme, että miHoYo on pelannut pilvipelipalvelua jo jonkin aikaa.

Pilvipelipalvelun betaversio oli alunperin julkaistiin Kiinassa viime vuoden elokuussa, ja siitä lähtien fanit ovat saaneet sen melko hyvin vastaan. Jos ensipalautetta on uskoa, pilvipelipalvelu on varsin hyvä ja antaa pelaajille mahdollisuuden pelata sekä 30 että 60 FPS-moodissa. Mielenkiintoisempaa on se, että sen avulla pelaajat voivat myös kokea visuaalisia tehosteita, jotka ovat saatavilla vain PC:lle. Tämä sisältää volyymipilviä ja paljon muuta.

Vaikka palvelua testattiin vain iOS:llä, on huomattava, että sen pitäisi lopulta julkaista myös Androidilla. Beetan aikana hinta oli noin 10 dollaria 30 päivän rajoittamattomasta peliajasta Kiinassa, joten hinnoittelun voi odottaa olevan suunnilleen sama pallokenttä myös maailmanlaajuisesti. Ottaen huomioon sen tosiasian, että niin monet pelaajat kohtaavat ongelmia pelatessaan Genshin Impactia mobiililaitteilla sen vaativan luonteen vuoksi, tämä pilvipelipalvelu voi osoittautua suureksi siunaukseksi monille. Jos miHoYo saa sen oikein, se voi osoittautua pelin muuttajaksi.

Onko sinulla jotain kerrottavaa tästä artikkelista?

Kerro meille tai kommentoi alle

Categories: IT Info