24. tammikuuta 2022, 7:37

Saamme ansaita palkkion, jos teet ostoksen tämän sivun linkeistä.

Täydellisten kuulokkeiden löytäminen on loputon yritys. Voit yskiä satoja dollareita parilla tai voit valita budjettireitin ja hankkia jotain edullisempaa.

Joskus sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä kompromisseja. Best Buy-kaupassa on nyt voimassa esimerkiksi mahtava tarjous, jonka avulla voit napata Sonyn melua vaimentavat kuulokkeet lähes puoleen hintaan. Ja me kaikki tiedämme, kuinka hyviä nämä ovat.

v h4 >Sony-WH-XB910N

Langattomat melua vaimentavat korvakuulokkeet-harmaa

120 dollarin alennus (48 %)


Kyseinen malli on Sony WH-XB910N, ja sen hinta on 129,99 dollaria (yleensä 249,99 dollaria). Katsotaanpa nopea yleiskatsaus teknisistä tiedoista.Näissä kuulokkeissa on syöttö-ja palautemikrofonit molemmilla puolilla, ja kun yhdistät ne Sonyn pahamaineiseen melua vaimentavaan tekniikkaan, voit sulkea ympärilläsi olevan maailman ja nauttia suosikkimusiikistasi..

Sony WH-XB910N-kuulokkeiden mukana tulee kantolaukku

Sony WH-XB910N on osa Sonyn Extra Bass-linjaa, mikä tarkoittaa, että saat loistavia matalan tason taajuuksia-jotain, mikä usein puuttuu kuulokkeista yleensä. Laitteessa on myös Sonyn Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)-tekniikka, joka voi parantaa matalaresoluutioista ääntä ja saada sen kuulostamaan paljon, paljon paremmalta. Ja koska nämä ovat täysikokoisia over-the-ear-kuulokkeita, tämä tarkoittaa, että akun kesto on todella hyvä (ei latauskoteloita ja muuta haittaa). Voit saada jopa 30 tunnin akunkeston, ja pikalatausvaihtoehto muuttaa 10 minuutin latauksen 4,5 tunnin kuunteluajaksi.

Siellä on myös handsfree-ääniohjausvaihtoehto sekä monipisteinen Bluetooth tukea, joten voit helposti yhdistää nämä kuulokkeet kahden laitteen kanssa samanaikaisesti. Sony WH-XB910N-kuulokkeissa on myös Quick Attention-tila, jolla voit keskeyttää melunvaimennuksen milloin tahansa, kun sitä tarvitset.

Sonyn kumppanisovelluksessa on mukautettu EQ-vaihtoehto, kellot ja pillit, kuten Adaptive Sound Control, Alexa ja muut älykkäät avustajat tukevat, kantolaukku ja paljon muuta. Hanki nämä niin kauan kuin sopimus on voimassa!

Lue myös:

Categories: IT Info