Shiba Inu (SHIB), Dogecoinin inspiroima hajautettu kryptovaluutta, on juuri nyt murroksessa muun kryptoalan kanssa. Vaikka SHIB-kolikon härät pitävät meneillään olevaa verilöylyä ohimenevänä silmänräpäyksenä, hankkeen kehittäjien on otettava käyttöön mittava ja systeeminen tarjonnan polttojärjestelmä luodakseen endogeenisen ja kestävän hinnannousun.

Crypto Malaise: A Story of Hämmentävät korrelaatiot

Se ei ollut kovin kauas, kun kryptovaluuttoja ylistettiin yleisesti lähes täydellisenä omaisuusluokkana, joka ei ollut minkään keskitetyn viranomaisen hallinnassa. Itse asiassa Bitcoinia (BTC) ylistettiin digitaalisena kullana ja paljon tehokkaampana inflaatiosuojana verrattuna”barbaariseen jäännökseen”, joka oli metallikulta. Kun nämä lausunnot kasvoivat, institutionaaliset investoinnit krypto-sfääriin alkoivat lisääntyä, ja niitä auttoi CME Bitcoin-futuurien ja sitten futuuripohjaisen Bitcoin ETF:n lanseeraus NYSE:llä. Tämä likviditeetin nousu kaadettiin sitten alt-kolikoihin, mikä loi suotuisan ympäristön suurille mielenosoille ei vain vakiintuneissa nimissä, kuten Ethereum, vaan myös reunakolikoissa, kuten Shiba Inun SHIB-merkki.

Kanadalainen ajoneuvovalmistaja luo sähköauton kryptovaluutan louhimiseen, kun se ei ole käytössä

Tällä merkittävällä muutoksella on kuitenkin ollut odottamaton vaikutus – kryptosfäärin korrelaatiot korkean beetatason kasvuosakkeiden kanssa. Esimerkiksi Fairlead Strategiat:”Bitcoinin ja nopeasti kasvavan vertailuindeksin ARKK:n välinen korrelaatio on edelleen ~60 % vuodesta tähän päivään asti, kun kullan hinta on ~14 %…”Vaikka taustalla on tämä hämmentävä korrelaation nousu. on edelleen epävarma, jotkut analyytikot ovat spekuloineet, että laitokset ovat käyttäneet kryptoomistuksiaan likviditeettivarastona, jota käytetään ahdinkoaikoina esimerkiksi maksamaan marginaalivaatimuksia korkean beta-teknologian osakkeilta nykyisen markkinoiden laajuisen romahduksen aikana. Nyt kun yksimielisyys syyttää Federal Reserven haukkamaista politiikkaa jatkuvasta huonovointisuudesta markkinoilla, systeeminen nouseva aalto kryptoalalla ei voi toteutua vallitsevan korrelaatiojärjestelmän läsnäollessa, ellei Fed luopuisi haukkamaisesta kierteestään rauhoitellakseen. markkinoiden hermoja. Älä pidätä hengitystäsi sen suhteen. Tässä ympäristössä Shiba Inu tarvitsee systeemisen tarjonnan polttojärjestelmän rajoittaakseen vakavasti liikkeessä olevien kolikoiden valtavaa määrää, mikä tasoittaa tietä hintavakaudelle ja sitten nousuun, kun markkinoiden laajuinen myllerrys laantuu.

SHIB Supply Polttojärjestelmät ovat tusinan verran

Kuten olemme käsitelleet aiemmin (lue täältä), Shiba Inun tarjontaa poltetaan tällä hetkellä kahdella tavalla. Ensinnäkin 100 dollarin maksu veloitetaan aina, kun minkä tahansa 10 000 Shiboshi NFT:n yleisnimi muutetaan. Tämä SHIB-kolikoilla maksettu maksu poltetaan sitten. Toiseksi Shiba Inu Games – täysin uusi osasto Shiba Inu-projektin puitteissa – keskittyy luomaan videopeliä, joka on ensisijaisesti suunnattu Android-ja iOS-mobiilialustoille. Kun peli on täysin kehitetty, se lisensoidaan Shiba Inun kehittäjille käytettäväksi Shibariumissa, alkuperäisessä lohkoketjussa, joka toimii SHIB-tunnuksella. Ratkaisevaa on, että Shiba Inu Gamesin sovelluksen sisäisistä ostoista saadut tulot käytetään osittain SHIB-ja LEASH-kolikoiden polttamiseen. Koska tämä aloite on kuitenkin vasta syntyvaiheessa, emme tiedä tarkkaan tämän vaiheen aiheuttaman tarjontapolton suuruutta.

Systeemisten aloitteiden lisäksi on olemassa kasvava luettelo vapaaehtoisista huoltotoimista.. Esimerkiksi Bigger Entertainment on yksi yhdeksästä eri tahosta, jotka ovat luvanneet polttaa SHIB-tarvikkeita. Itse asiassa Bigger Entertainment on jopa julkistanut vuoden 2022 etenemissuunnitelman Shiba Inun SHIB:n polttamiseksi. token määräajoin. Osana näitä ponnisteluja yritys on nyt julkistanut”SHIB Lovers’Merchin”, joka tarkoittaa, että 80 prosenttia yrityksen Ystävänpäivään mennessä saamista myyntituloista kynnetään SHIB-merkkiin ja sen jälkeen poltetaan. Yhtiö isännöi myös jalkapalloon keskittyvää SuperBurn-tapahtumaa helmikuussa ja NFT Madness-tapahtumaa maalis-huhtikuussa. On myös muita projekteja, kuten Shibburn, jotka polttavat säännöllisesti kolikoita.

Näistä yhteisistä ponnisteluista huolimatta yleinen Shiba Inun SHIB-kolikoiden tarjonnan väheneminen on tuskin merkittävää, sillä liikkeessä on edelleen yli 549 biljoonaa SHIB-kolikkoa. Tästä syystä uskomme, että tarvitaan kattava systeeminen toimitusten polttojärjestelmä.

Mitä Shiba Inu-kehittäjät voivat oppia SafeMoonista (SFM)

SafeMoon estää lyhytaikaista spekulaatiota veloittamalla 10 prosentin maksu kaikista token-myynnistä. Puolet tästä tapahtuman käsittelymaksusta palautetaan sitten kolikon pitkäaikaisille haltijoille”Reflection”-nimisellä siirrolla. Toinen puolet maksusta lähetetään likviditeettipooleihin, kuten PancakeSwapiin, jossa SAFEMOON-kolikko muunnetaan Binance-kolikoksi (BNB) SAFEMOON/BNB-parin likviditeetin vahvistamiseksi. Shiba Inu-kehittäjät voivat toteuttaa jonkin verran samanlaisen mekanismin, jossa puolet tapahtuman käsittelymaksusta palautetaan pitkäaikaisille haltijoille ja toinen puoli poltetaan. Vaihtoehtoisesti koko tapahtuman käsittelymaksu voidaan myös polttaa. Tämä aloite voi olla pitkälle paitsi kannustamassa olemassa olevia SHIB-haltijoita, myös tasoittamalla tietä uudelle härkäjuoksulle, kun makrotalouden olosuhteet paranevat.

Se on vihdoin tapahtumassa: Shiba Inu (SHIB) on nyt odotettavissa List on Robinhood helmikuussa 2022

Siellä otetaan käyttöön polttomekanismeja. He työskentelevät asian eteen.

— Steven Cooper (@iamstevencooper) 20. tammikuuta 2022

Muista, että Bigger Entertainmentin toimitusjohtaja Steven Cooper on jo ilmoittanut, että Shiba Inu-kehittäjät työskentelevät uusien toimitusten vähentämiseen liittyvien toimenpiteiden parissa. Voimme vain toivoa, että kaikki lähitulevaisuudessa julkistettavat toimenpiteet aiheuttavat huomattavia SHIB-palovammoja.

Categories: IT Info