Kiinalainen valmistaja Meizu toi viime vuonna markkinoille Meizu 18-ja Meizu 18-sarjat, joissa on suuria ja pieniä näyttöjä. Tässä sarjassa on lippulaivaprosessorit Snapdragon 888 ja Snapdragon 888+. Yritys ei julkaise monia älypuhelimia vuosittain ja on ollut pois markkinoilta jonkin aikaa. Se kuitenkin palasi äskettäin Meizu 10:llä, joka on lähtötason älypuhelin. Muutama päivä sitten Meizun toimitusjohtaja Huang Zhipan sanoi haastattelussa, että vuonna 2022 Meizu keskittyy luomaan äärimmäisiä, helppokäyttöisiä ja ainutlaatuisia Meizu-tyylisiä matkapuhelintuotteita kuluttajille. Tämän laitteen pitäisi tietysti olla tuleva Meizu 19-lippulaiva.

Vaikka Meizu 19:stä ei ole virallista tietoa, meillä on tämän älypuhelimen ensimmäinen renderöinti. Tämä on vain renderöinti, joten se voi olla kaukana todellisuudesta. Renderöinti osoittaa, että Meizu 19 jatkaa Meizun puhtaanvalkoisia etu-ja takapaneeleja. Tämä älypuhelin käyttää myös todellista koko näytön etupuolella sekä näytön kameraa. Takaosassa Meizu 19:ssä on kolminkertainen kamerakokoonpano sekä ToF-ratkaisuanturi. Yhden suorakaiteen muotoisista linsseistä tulisi olla periskooppizoom, ja moduulissa on myös sana”Pentax”. Tämä viittaa siihen, että tämä Meizu toimii yhteistyössä Pentaxin kanssa Meizu 19:n kamerassa.

Lisäksi pyöreä alue näytössä voi tarkoittaa uuden sukupolven ultraäänisormenjälkitunnistinta, jolla on laajempi tunnistusalue.

Meizu tuo markkinoille äärimmäisen ja helppokäyttöisen lippulaivapuhelimen tänä vuonna

Meizun toimitusjohtajan mukaan yritys keskittyy luomaan äärimmäisen, helppokäyttöisen ja ainutlaatuisen Meizu-tyylin lippulaiva vuonna 2022. Sen lisäksi, että se säilyttää johdonmukaisen erinomaisen teollisen muotoilun, se integroi myös taitavasti entistä erinomaisia ​​johtavia laitteistokokoonpanoja. Yritys käyttää Qualcomm 3D Sonicin toisen sukupolven antureita. Meizu parantaa myös kokonaisvaltaisesti käyttökokemusta yhdistämällä ohjelmistoja ja laitteistoja uuden sukupolven Flyme 9:n kanssa.

Lisäksi Meizu jatkaa monipuolisen kehityksen monipuolistamisstrategian edistämistä. Siten jokainen tuote ja palvelu voi saada kuluttajat ja kumppanit kaikilta elämänaloilta tuntemaan Meizun vilpittömyyden ja vilpittömyyden. Vuonna 2022 Meizu jatkaa myös korkealaatuisten ja erottuvien tuotteiden tarjoamista kuluttajille. Se jatkaa Lipron älykkään kodin huippuluokan tuotteita, ja Meizu PANDAER tuo lisää tyylikkäitä teematuotteita.

Samaan aikaan Meizu on myös valmis työskentelemään useiden kumppaneiden kanssa tutkiakseen ja saavuttaakseen enemmän äärimmäinen tuote-ja palvelukokemus. Uskotaan, että näistä erinomaisista tuotteista ja palveluista tulee Meizu-brändin paras tuki. Meizu vahvistaa myös vakaata ja vakaata kehityspolkuaan ja menee eteenpäin rakkaudella.

Categories: IT Info