Pokémon Arceus ilmestyy vasta myöhemmin tällä viikolla, mutta näyttää siltä, ​​että pelaajat suoratoistavat jo peliä ja emuloivat peliä PC:llä.

Huom.-Pokémon-sarjan odotettu seuraava osa julkaistaan ​​maailmanlaajuisesti Nintendo Switchille tänä perjantaina, mutta jotkut näyttävät jo saaneen käsiinsä kopion pelistä, pelin datatiedostot näyttävät jo olevan jaettu verkossa. Vaikka Arceus ei vielä näytä toimivan täydellisesti suosittujen Yuzu-ja Ryujinx-PC-emulaattoreiden kanssa, sarjan fanien tulee olla lähipäivinä varovaisia ​​spoilereita.

Pokémon Brilliant Diamond ja Shining Pearl ovat jo pelattavissa. 60 FPS PC:llä Ryujinxin kautta

Varhaiset japanilaiset vaikutelmat tulevasta Pokémon-nimikkeestä näyttävät olevan rohkaisevia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun uusi Pokémon-osa ilmestyy ennen maailmanlaajuinen julkaisu – sekä Pokémon Sword & Shieldin että uusimman Brilliant Diamondin ja Shining Pearlin pelattavuus pääsi myös verkkoon.

Pokémon Arceus julkistettiin virallisesti viime vuoden helmikuussa erikoistapahtuman aikana. Pokémon esittelee esityksen Pokémonin 25-vuotisjuhlan kunniaksi.

“Valmentajat saivat ensimmäisen Pokémoninsa vuonna 1996 ja aloittivat 25 vuotta kestäneen seikkailun. Kahdeksan alueen, monien eri alustojen ja lukemattomien Pokémon-kohtaamisten kautta he ovat pyrkineet olemaan parhaita”, sanoi The Pokémon Companyn toimitusjohtaja Tsunekazu Ishihara.”Toivomme, että kaikenikäiset fanit nauttivat uusien muistojen luomisesta tutkiessaan Sinnohin aluetta näissä uusissa peleissä.”

Pokémon Legends: Arceus
Hauskaa Tutkiminen Pokémonin pyydystämisen ja Pokédexin täyttämisen aikana on aina ollut keskeinen osa Pokémon-videopelisarjaa. Pokémon Legends: Arceus kehitettiin halusta tarjota kokemus, joka on täynnä uusia toiminta-ja roolipelielementtejä, jotka ylittävät tähän mennessä luodut puitteet, samalla kun kunnioitetaan aiempien Pokémon-pelien ydinpeliä.

Kun kouluttajat tutkivat Pokémon Legends: Arceus-pelissä he kohtaavat Pokémoneja, jotka kutsuvat näitä mahtavia näkymiä kodiksi. Pyydäkseen villejä Pokémoneja pelaajat voivat tutkia Pokémonien käyttäytymistä, livahtaa heidän luokseen ja heittää sitten Poké-palloja. Pelaajat voivat myös taistella villejä Pokémoneja liittolaisensa Pokémonin kanssa. Heittämällä Poké-pallon liittolaisensa Pokémonin lähellä villiä Pokémonia, pelaajat pääsevät saumattomasti taisteluun. Tämän uuden pelikulman on tarkoitus tarjota kouluttajille mukaansatempaava kokemus.

Pokémon Legends: Arceus tuo kouluttajia laajalle Sinnohin alueelle sellaisena kuin se oli menneisyydessä, kauan ennen kuin Pokémon Diamondin ja Pokémon Pearl perusti. Luonteeltaan runsas ja ytimessä kohoava Coronet-vuori, tämä on Sinnoh, toisin kuin mikään kouluttajien aiemmin kokema, kun he aloittavat alueen ensimmäisen Pokédexin luomisen.

Categories: IT Info