Tilaa Nintendo Life YouTubessa

Atari on ilmoittanut, että Breakout: Recharged tulee räjähdysmäisesti Switch eShopiin 10. helmikuuta.

Moderni ote 70-luvun arcade-klassikkoon, Breakout: Recharged, joka saa pelaajat murskaamaan tiensä. jokaisen neonvärisen tiilen läpi useissa eri tiloissa. Endless-vaihtoehto saa sinut vauhtiin, kun taas Challenge-tilassa pääset osallistumaan 50 yhä haastavammalle tasolle – ja voit jopa hypätä paikalliseen yhteistyötilaan.

Strategia on avain Breakoutissa: Ladattu; laske osumasi tai kohtaa odottamattomat seuraukset digitaalisella taistelukentällä! Hyödynnä tehosteita räjähtäviin komboihin täysin uudella kiskotykillä, suuntaavilla ohjuksilla ja anteeksiantamattomilla räjähdyksillä liittyäksesi perinteiseen monipalloon. Tarvitset kaikki arsenaalissa olevat työkalut ja veitsenterävät refleksit kiivetäksesi maailmanlaajuisiin pistetaulukoihin!

peli on osa Atarin Recharged-sarjaa, jonka tavoitteena on tuoda julkaisijan 70-ja 80-lukujen hittejä nykyaikaisille alustoille. Sarjassa jo julkaistuja nimikkeitä ovat Centipede, Asteroids ja Black Widow.

Atarin Recharged-sarja puhaltaa uutta elämää 1970-ja 80-luvun merkittävimmille fanien suosikeille pitäen samalla uskollisena sen, mikä teki niistä. pelien kiistattomat hitit – yksinkertainen ja mukaansatempaava pelattavuus, helppokäyttöiset nouto-and-play-ohjaimet ja pelkkää huippupisteiden jahtaamisen hauskaa. Breakout: Rechargedin Atari VCS-versiossa on eksklusiivista sisältöä ja se on optimoitu pelaamiseen täysin uudella Atari Wireless Classic-joystickillä.

Aiotteko katsoa Breakout: Recharged-peliä, kun se laskeutuu eShop ensi kuussa? Ota selvää alla olevista kommenteista.

Categories: IT Info