Kapturoitu Nintendo Switchillä (Kämmenlaite/telakoimaton)

M-KAI aloitti pelikehityselämänsä MSX:llä roolipelillä Izumic Ballade, ennen kuin muutti shoot-em-up-areenalle pelin strong>Kanzen Kouryaku Kyokugen ja Pleasure Hearts. Näiden varhaisten teosten selkeät suunnittelun tunnusmerkit – kevyeen, vaatimattomaan hauskanpitoon – ovat säilyneet hänen sitoutumisensa ajan genreen.

Qute Corporation julkaisi vuonna 2000 Wonderwitchin, pelinkehityslaitteen vain Bandaille Japanille. WonderSwan kämmentietokone. Myynnin rohkaisemiseksi järjestettiin ohjelmistokoodauskilpailu, jossa palkintona oli 500 000 jeniä ja lupaus kaupallisesti julkaistusta pelistä. M-KAI:n Judgement Silversword-pystysuoraan rullaava ammuskelu-vei kruunun ja aloitti näin pitkän yhteistyön Quten kanssa hänen tulevien peliensä tuottamiseksi.

Ymmärtääkseen Eschatosin perintö tarkoittaa Judgment Silverswordin ja sen sisartittelin, Cardinaal Sins, tutkimista. Tämän Switch-julkaisun avausvalintanäytössä (kuten he tekivät vain Japanille tarkoitetussa Xbox 360-julkaisussa vuonna 2011) ne ovat niin loistavia, että oikeille osapuolille he voisivat oikeutetusti komentaa vapauttaa kaikki omansa. Ne liikkuvat hurjaa tahtia ja kehittyvät jatkuvasti musiikin ja liikkeen, vihollismuodostelmien ja elämän pudotuksen mukana; sidottu yhteen yksinkertaisen aseiden ja häikäisevien räjähdysten kanssa. Cardinal Sins esittelee Seven Deadly Sins-peliin perustuvat nopeat kierrokset, joissa kullekin on eri säännöt ja pelityylit. Esimerkiksi laiskuus jakaa jatkuvasti ylimääräisiä ihmishenkiä, mutta yksi väärä laukaus ja kuvake tuhoutuu helposti; Vaikka gluttony on suunnattu horrowing up Shiny Gold Point Point kuvakkeita muunnetuista vihollisilta. >Kaipattu Nintendo Switchillä (telattu)

Eschatos nostaa näiden WonderSwan-tulojen ja kierrosten mallin korkeammalle vaihteelle. Se käyttää samoja suunnittelun periaatteita, samaa selkeää, katkeamatonta ideakavalkadia ja tuo ne häikäisevään toteutukseen. M-KAI:n WonderSwan-projektien suora jälkeläinen – ja innokkaalle historioitsijalle myös hänen MSX-teoksensa – se säilyttää rehottavan, kytkemättömän toiminnan pohjat kuljettaessaan materiaalia 3D-kenttään.

Rakenteellisesti kaikki. toimii edelleen 2D-tasolla, mutta Eschatos käyttää taitavasti 3D:tä nostaakseen dynaamista aluettaan. Tämä saavutetaan käyttämällä kameraa tavoilla, joita monet ampujat eivät ole koskaan tehneet, liikkumalla aluksellasi luoden ainutlaatuisia näkökulmia, pyyhkäisemällä kulkuja uuteen maastoon ja vetäytymällä elokuvamaisesti valtaamaan jättiläisiä vastustajia, jotka sylkevät lasereita pienoisalukseen. On suoraan sanottuna riski leikkiä genren kanssa tällä tavalla. Se voi – kuten nimikkeistä, kuten Silpheed tai Nanostray – nähdään, heikentää tarkkuutta ja paikannusta kriittisissä tilanteissa; kuitenkin Eschatos selviytyy siitä poikkeuksellisen röyhkeästi. Hämmentämisen tai supistamisen sijaan kameran liikkeet luovat lisääntyneen ulottuvuuden tunteen peliin, joka jo liikkuu kuin myrskytuuli. Se ei kuitenkaan ole tarkka tiede: satunnainen outo kulma voi hämmentää ja pakottaa sinut sopeutumaan nopeasti, jotta et jää kiinni lasereihin tai maisematörmäyksiin – mutta kaiken kaikkiaan se toimii paljon paremmin kuin sen pitäisi.

tilahe-ei pidä yhä monimutkaisemmista pisteytysjärjestelmistä, jotka tukkivat modernin shmupin. Eschatos panostaa siis vähemmän maalintekoon ja enemmän raakaan intensiteettiin. Tästä energiasta huolimatta se säilyttää uusien tulokkaiden saman helpon pääsyn sisään kuin WonderSwan-edeltäjänsä. Se on reipas 30 minuutin mittainen, ja se asettuu vuoristoratamatkaksi: jatkuvasti nouseva, jatkuvasti muuttuva tapahtumasarja, jota ei välitä määrätyt vaiheet, vaan sen sijaan vain yksi pitkä, räjähtävä kilpailu minipomojen ja jättiläisten emoalusten hyökkäystä vastaan. Kun se kulkee maasta, pilvien läpi ja avaruuteen, se saavuttaa inspiroidun matkan tunteen Taiton kerrososion kanssa.

Mitä nopeammin lähetät vihollisen kokoonpanoja, se kasvattaa pisteitäsi ja mahdollistaa jotain tulostaulukon koville. työskennellä kohti. Ylimääräisiä elämiä putoaa säännöllisesti pitääkseen sinut motivoituneena, ja laivasi käskee suoran laukauksen, laajan laukauksen ja kilven, jota voidaan käyttää halutessaan. Ei Bullet Hell eikä perinteinen ammuskelu, mutta sen sijaan, että se laskeutuu jonnekin väliin, Eschatosin ydin on se, kuinka yksinkertaista se on poimia ja pelata. Sinun ei tarvitse huolehtia lisävoimista, ja tarvitsemasi strategia on selata laukausten välillä tunkeutuvien vihollisten ja ohjusten neuvottelemiseksi. Kun saapuvat luodit muuttuvat liian tiheiksi, kilpesi – joka pystyy imemään runsaan määrän tulta ennen kuin tarvitset aikaa uusiutumiseen – sallii sinun työntyä mukavasti läpi; Vaikka usein tavarat pudotukset voidaan taktisesti pinged poistaa näytön luoteja ja popcorn vihollisia. >

Kaipattu Nintendo Switchillä (telattu)

Alien-vastustajasi kulkevat 1950-luvun linjaa, B-elokuvatyylisiä lentäviä lautasia ja tyypillistä japanilaista teknistä armadaa. Se luo epätavallisen esteettisen; värikäs ja hieman sarjakuvamainen, mutta tuo mukanaan toimintaan täydellisesti sopivan keveyden tunteen. Sen värikkäiden pallojen, pallojen, soikion ja purppuran piittaamattoman käytön kanssa tulet niin rennosti, että sen graafisista ominaisuuksista tulee varsin lumoavia.

Sitoudu peliin riittävän pitkään ja sen ovela annostelu jatkuu, Varmista, että sinun täytyy todella pelata sitä ja parantaa, ennen kuin näet koko asian. Kun olet onnistunut siinä, saat käyttöösi vaihtoehtonäytön bonuksia, jotka jakavat peliparametrien säädöt, taustakuvan ja muita pieniä palkintoja.

Erityinen maininta on mainittava Yousuke Yasuin esimerkillisestä tuloksesta, joka työskenteli myös Dreamcastin Under Defeat-elokuvassa. Hänen pirteä, pitkämuotoinen soundtrack on naimisissa täydellisesti pelin vauhtiin ja virtaukseen; inspiroitunut, varpaat koputtava surina, joka vangitsee vanhan koulun tunteen unenomaisilla syntetisoinneilla ja räväkkäillä pelihallin biiseillä.

Eschatos on eräänlainen huipentuma kaikelle M-KAI:lle (ja pitkäkestoiselle yhteistyökumppani Mach) pyrki saavuttamaan shoot-em-up-välineellä. Se tarjoaa puhtautta genressä, joka usein mutaa itseään monimutkaisilla fripperyillä. Aluksi se näyttää säälimättömältä, vaativalta ja lähes hallitsemattomalta, lyömällä sinua jatkuvasti muuttuvilla viholliskokoonpanoilla, lasereilla ja luotisuihkuilla; naamioimalla fiksusti sen tosiasian, että se on suunnitteluharmoniaa, johon ei vaadita koulutusta. Pohjimmiltaan se on edelleen 80-luvun Famicom-peli, joka on juuri suunniteltu uudelleen siten, että et ole koskaan pelannut mitään vastaavaa. Ja kun olet keskellä sen myllerrystä ja näyttää siltä, ​​​​että se ei koskaan anna periksi, kun se lopulta päättyy, se näyttää aivan liian aikaiselta.

pituus=506″kytkintä spektaakkeli, monet pitävät sitä viime vuosikymmenien parhaaksi ammuskeluksi – mutta ei ole aivan reilua antaa sille tämä ero. Aivan loistavaa, mutta silti G-Darius HD:n tai Ketsui Deathtinyn kaltaisissa nimikkeissä on yksityiskohtia ja syvyyttä, jotka pitävät paikkansa täysin eri ehdoilla. Vaikka sen jännittävä, ainutlaatuinen, rasvaton pelikokemus on kuin mikään muu, jotkut saattavat silti mieluummin pureskella vähän enemmän.

Siitä sanotaan, että kolme peliä, jotka ovat varpaista varpaisiin. kooltaan ja täysin uudella Eschatos”Advanced”-moodilla, joka räjäyttää kaiken pykälällä tehostuksilla ja point-drop-syöksyillä, olet velkaa itsellesi kokemaan sen, mikä on pohjimmiltaan elvyttävä voitto vaarallisesti pelatulle genrelle.

Categories: IT Info