Muutama päivä sitten Huawei julkaisi virallisesti Huawei P50 ja P50 Pro , joka tukee 66 W: n langallista latausta. Kukaan näistä älypuhelimista ei kuitenkaan ole varustettu tavallisella pikalatauslaturilla. Tänään Huawei julkaisi virallisesti uuden laturin, joka sopii näihin älypuhelimiin. Huawei 66W GaN (Gallium Nitride) supernopea moniporttinen laturi on virallinen. Tämän laturin vähittäismyyntihinta on 399 yuania (62 dollaria). Saat kuitenkin 20 yuanin (3 dollarin) alennuksen, joka nostaa hinnan 379 yuaniin (59 dollaria).

Raporttien mukaan Huawei 66W GaN-laturissa on kaksi USB-A-liitäntää ja yksi USB Type-C-liitäntä. Samanaikaisen käytön välttämiseksi C-tyypin USB-portissa on linkkejä A-tyypin USB-porttiin. Parametrien osalta oranssi USB-A1-portti tukee Huawein omaa nopeaa latausprotokollaa. Sen maksimiteho on 66 W ja se tukee 5V 3A, 10V 4A, 11V 6A useita vaihteita. Oranssi C-tyypin portti tukee enintään 20 V: n 3,25 A: n tehoa ja 65 W: n tehoa. Se on yhteensopiva useiden latausprotokollien, kuten PD3.0, PPS, SCP ja FCP, kanssa. Tämän portin avulla käyttäjät voivat myös ladata kannettavia tietokoneita, tabletteja ja muita laitteita.

Purppura USB-A2-portti tarjoaa 5V 2A, 5V 4A, 10V 2,25A useita vaihteita ja suurin lähtöteho on 22,5 W. Oranssi USB-A1-lähtöliitäntä tukee 66 W: n ja 40 W: n Huawei Super Fast Charge-latausta.

Huawei-monilaiteinen langaton laturi

Turvallisuuden vuoksi laturi tarjoaa 8-kertaisen suojan, mukaan lukien oikosulkusuojaus, sähkömagneettisen kentän suojaus, ylivirtasuoja, salamasuoja, ylikuumenemissuoja ja alijännitesuoja. Yleisilmeeltään Huawei 66W GaN-laturi käyttää puhdasta valkoista muotoilua ja nastat ovat suorat. Tämä tarkoittaa, että tämä laite ei tue taitettavaa lataustappia. Laturin mitat ovat 31,0 mm × 31,0 mm × 62,0 mm ja se painaa 110 g.

Yhtiö julkisti myös uuden monilaitteisen älykkään langattoman latauskortin. Tämä langaton latauslevy tukee 15 W (x3) suurta latausaluetta. Tämä tarkoittaa, että se voi ladata kolme laitetta samanaikaisesti. Lisäksi kaikki laitteet latautuvat 15W teholla. Uusi latauslevy käyttää 3-kerroksista kolmiulotteista suurta kelajärjestelyä ja yhdistää älykkäästi latausalueen latauslaitteen mukaan latausalueen lisäämiseksi ja latausvälin pienentämiseksi. Olipa kyseessä suuri laite, kuten matkapuhelin tai tabletti, tai pieni laite, kuten kuulokkeet tai kello, voit sijoittaa sen latausta varten.

Hinnan osalta Huawein monilaite älykkään langattoman latauslevyn mukana tulee 799 yuanin (124 dollaria) hintalappu. Yrityksen mukaan tämä laite aloittaa virallisen ennakkomyynnin 1. syyskuuta 2021.

Lähde/VIA:

Categories: IT Info