Realme on tehnyt nimensä älypuhelinbrändinä. Se on kuitenkin enemmän kuin vain älypuhelimien valmistaja nykyään. Yhtiö toimii useilla teknologia-alan segmenteillä, kuten puettavilla, TWS-äänituotteilla, älytelevisioilla ja muilla. Yhtiö valmistautuu pian siirtymään tablettien ja kannettavien tietokoneiden segmenttiin, mutta ilmoitti myös olevansa kiinnostunut pelitarvikkeiden valikoimasta. Tämän vuoden helmikuussa yhtiö vahvisti edelleen kiinnostuksensa tuoda pelitarvikkeita Intian markkinoille Realme Narzo 30-älypuhelinsarjan lanseeraustapahtuman ohella. Ensimmäiset ehdotetut tuotteet olivat lisävarusteita, kuten pelihiiri ja hiirimatto. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan koskaan toteutuneet. Nyt uusi raportti viittaa siihen, että Realme-langaton hiiri on tulossa pian.

realme lanseeraa pian langattoman hiiren, joka saa 1,5 voltin akun.

/Elementtimateriaalitekniikan sertifiointi. pic.twitter.com/KcdKrXPcU8

-Sudhanshu Ambhore (@Sudhanshu1414) 31. heinäkuuta 2021

Nyt, viisi kuukautta Realmen Narzo 30-sarjan lanseeraustapahtuman jälkeen Realmen uusi hiiri on sertifioitu verkossa. Vihjeen kirjoittajan mukaan hiiri, jolla on mallinumero RMW2024, on ilmestynyt uudelle sertifikaatille. Se riittää vahvistamaan sen olemassaolon ja jopa kiusaa mahdollista käynnistystä. Tämä voi olla paljon huhuttu Realme-hiiri. Uuden lisälaitteen mukana tulee 1,5 voltin akku, ja sen odotetaan olevan täysin langaton. On mielenkiintoista nähdä se”langattomana hiirenä”, koska Realme lupasi pelitarvikkeita. Pelihiiret on yleensä johdotettu paremman vasteen ja tarkkojen liikkeiden varmistamiseksi. On kuitenkin huippuluokan langattomia hiiriä, jotka tarjoavat saman kokemuksen.

Realme Wireless Mouse on tulossa pian

Tällä hetkellä emme voi vahvistaa, että kyseessä on sama pelihiiri kuuluvat Realme Narzo-sarjan piiriin. Voimme kuitenkin sanoa 100 prosentin varmuudella, että tämä on Realmen uusi langaton hiiri ja se on tulossa pian. Sertifikaatit ovat yleensä viimeiset vaiheet, jotka tuote tarvitsee käydä läpi ennen virallista käyttöä. Kun vuoden 2021 toinen puolisko on avattu, odotamme Realmelta joukkoa uusia tuotteita. Yhtiö tuo markkinoille, kuten Intiaan, Kiinaan ja Eurooppaan, joukon uusia tuotteita, kuten Realme Padin, Realme Bookin ja Realme MagDart-lisälaitteen. Jälkimmäinen on yrityksen omaksuma Applen MagSafe-tekniikka. Yhtiö paljastaa uuden lippulaiva-älypuhelimen, jonka nimi on Realme Flash, ja se on ensimmäinen Android-laitteen laite, jossa on magneettinen langaton lataus.

Odotamme lisätietoja tulevan pian. Realme-kirjan paljastaminen kuulostaa kuitenkin hyvältä tilaisuudelta Realme-langattomalle hiirelle merkitä läsnäolo tapahtumassa. Yhtiö tuo varmasti lisää yksityiskohtia ja mahdollisesti teasereita tulevina kuukausina.

Lähde/VIA:

Categories: IT Info