Samsung julkaisee Galaxy Z Fold3 ja Galaxy Z Flip3 lippulaiva taitettavat älypuhelimet 11. elokuuta. Yhtiö ei kuitenkaan avaa tänä vuonna yhtään Galaxy Note-sarjan älypuhelinta. Aiemman käytännön mukaan Samsung julkaisee Galaxy S-sarjan lippulaivan jokaisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla ja Galaxy Note-sarjan lippulaivan vuoden toisella puoliskolla. Kuitenkin Samsung Galaxy S21-sarjan julkaisun jälkeen tänä vuonna on ollut huhuja, että Galaxy Note 21-sarjaa ei tule tänä vuonna. Samsung vahvisti myös tämän uutisen.

31. heinäkuuta SamMobile käynnisti vetoomuksen change.org , toivoen, että Samsung palauttaa Galaxy Note-sarjan vuoden 2022 alkupuoliskolla. Tämän vetoomuksen on allekirjoittanut yli 20 000 fania tämän raportin yhteydessä. Raporttien mukaan Samsung ei ole nimenomaisesti ilmoittanut lopettavansa Galaxy Note-sarjan. Siksi emme voi sanoa, onko yhtiöllä suunnitelmia Note-sarjalle ensi vuonna.

Samsung Electronicsin toimitusjohtaja ja matkaviestintäosaston johtaja paljasti äskettäin, että Galaxy Note 21-sarja ei saapu tänä vuonna. Yhtiön johtaja ei sanonut mitään Samsungin Note-sarjan suunnitelmasta. Nähtäväksi jää, lopettaako Samsung Note-sarjan kokonaan. Yhtiö keskittyy kuitenkin lähivuosina enemmän taitettaviin älypuhelimiin. Monet Samsungin Note-sarjan ominaisuuksista integroidaan muihin sarjaan.

Samsung Galaxy Note-sarja on kymmenen vuotta vanha

Galaxy Note-sarjan ensimmäinen malli tuli markkinoille vuonna 2011. viimeisen kymmenen vuoden aikana Galaxy Note-sarja keskittyy huippuluokan lippulaivamarkkinoihin. Seuraavina vuosina Samsung antoi Note-sarjalle ylellisimmän kokoonpanon ja huomion. Sarja sisältää kaikki älypuhelinteollisuuden tarjoamat huippuluokan ominaisuudet. Muista kuitenkin, että Samsung Galaxy Note 7: llä oli vakavia akkuongelmia suunnitteluvirheiden vuoksi. Tämä sai yrityksen lopulta muistamaan älypuhelimen valtavalla hinnalla. Sittemmin kuluttajien asenteet Note-sarjaan eivät ole yhtä korkealla kuin ennen. Galaxy Note 7: n mukana tulee tehokas Snapdragon 820-prosessori. Siinä on myös uusin iiriksentunnistustekniikka tuolloin ja 2K-resoluutioinen näyttö.

Jos Samsung ilmoittaa virallisesti Note-sarjan päättymisestä tänä vuonna, Samsung Galaxy Note-sarja päättyy kymmenvuotispäivänä. Luuletko, että Samsung lopettaa Note-sarjan? Kerro meille mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa

Lähde/VIA:

Categories: IT Info