Useiden viivästysten jälkeen Huawei onnistui vihdoin tuomaan Huawei P50-sarjansa markkinoille. Kokoonpanon muodostivat Huawei P50 ja P50 Pro. Pro-versiossa on vaihtoehto Qualcomm Snapdragon 888-ja Kirin 9000-soC-laitteilla. Suuri yllätys on kuitenkin, että yksikään niistä ei ole 5G-modeemien kanssa. Syy johtuu Yhdysvaltain hallituksen asettamista neljästä pakotteesta. Tästä huolimatta yhtiön toimitusjohtaja Richard Yu toteaa, että 4G ja Wi-Fi 6 riittävät useimpiin käyttötarkoituksiin. Se on melko ironista, jos otat huomioon, kuinka monta kertaa Huawei on mainostanut 5G: tä aiemmin, ja se on myös yksi 5G-toteutuksen takana olevista televiestintälaitteista.

5G: n puute tekee näistä laitteista käyttäjille vähemmän pakottavia. premium-keskitason osastolla. 5G ei välttämättä ole välttämätön kaikille, ei ehkä edes vielä mahdollinen tietyissä maissa. Teollisuus on kuitenkin jo siirtynyt viidennen sukupolven verkkoon, ja nykyään suurin osa lippulaivoista tukee sitä. Huawei P50 Pro kilpailee segmentissä, jossa kaikki kilpailijat käyttävät 5G-yhteyttä. Joten jos valitset tulevaisuuden kestävän älypuhelimen, minkä valitset? Se, josta puuttuu 5G tai sen mukana tuleva? Huawei voi yrittää vakuuttaa käyttäjät, että he eivät tarvitse 5G: tä, mutta se hyväksyy lopulta sen. Raportin mukaan Huawei P50 Prosta tulee tietty versio, joka tukee 5G-yhteyksiä.

Huawei P50 Pro 5G tulee myöhemmin tänä vuonna, ja siihen tulee Huawei P50 Pro+

Vinkkinä Digital Chat Station , P50 Prosta on saatavilla versio, joka pakkaa 5G-version Kirin 9000-suoritin. Samaa ei tapahdu Snapdragon 888-maustetuille versioille. Valitettavasti ei ole vielä tietoa siitä, milloin tämä malli tulee saataville. Itse asiassa jotkut Huawei P50 Pron mallit myydään vasta syyskuussa standardin P50 rinnalla. Tästä syystä emme ehkä näe Huawei P50 Pro 5G-versiota vasta paljon myöhemmin, luultavasti ennen Q4 2021: tä. Lähde ilmoittaa myös, että Huawei P50 Pro+tulee. Tämän mielessä mielestäni meidän ei pitäisi odottaa Mate 50-sarjaa.

Huawei P50 Pron tekniset tiedot

Huawei P50 Prossa on 6,6 tuuman OLED-näyttö, jossa on käyrät ja epätavallinen 2700 x 1228 pikselin tarkkuus. Näytössä on 120 Hz virkistystaajuus ja 300 Hz kosketusnäytteenottotaajuus. Kirin 9000-ja Snapdragon 888-versioita on saatavana jopa 12 Gt RAM-muistia ja 512 Gt sisäistä tallennustilaa. Tallennustilaa voidaan myös laajentaa nano-muistikortin kautta.

P50 Pron mukana toimitetaan kaksi kamera-anturia-50 MP RBG-anturi ja 40 MP B/W-anturi. Mukana on myös 13 megapikselin ultraleveä snapepr ja 64 megapikselin telekamera 3,5 optisella zoomilla, 20-kertaisella hybridi-zoomilla ja 100-kertaisella digitaalisella zoomilla. Etukamera on 13 megapikselin snapper. Laite käyttää HarmonyOS-järjestelmää ja saa voimansa 4360 mAh: n akusta, jossa on 66 W: n pikalataus ja 50 W: n langaton lataus.

Lähde/VIA:

Categories: IT Info