Puhuminen AS Roma-tilille lähetetyissä kysymyksissä ja vastauksissa , Mourinho jakoi näkemyksensä monista asioista, mukaan lukien mitä hän ajattelee Rooman kaupungista, elämästä Italiassa, Stadio Olimpicosta ja hänen näkemyksistään sosiaalisen median alustalla Instagram (“se on hauskaa!”).

Hän ei kuitenkaan ollut kovin kiitollinen Fortnite -palvelusta. Kun häneltä kysyttiin, mitä hän ajatteli Battle Royale-tapahtumasta, Mourinho hymyili mutkikkaasti ja sanoi, että se on”painajainen”.

“Jalkapalloilijat, he pysyvät valppaina koko yön ja pelaavat tätä paskaa, ja seuraavana päivänä heillä on peli!”hän sanoi nauraen.

𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 👍 𝐅𝐨𝐫𝐭𝐧𝐢𝐭𝐞 🤬 Pomo antaa muutamia mielipiteitä 😅 pic.twitter.com/h0QOIZAYBx 30. heinäkuuta , 2021

Katso lisää

Oletko kuullut Fortniten aiheesta sen tulevasta musiikillisesta matkasta maagisiin uusiin todellisuuksiin, joissa Fortnite ja levy-murtuva supertähti törmää”, Rift Tour ? Toki Epic on toistaiseksi melko hiljaa yksityiskohdista, mutta kaikesta, mitä tiedämme tapahtumasta-mukaan lukien”maagiset uudet todellisuudet”, joihin mahdollisesti sisältyy vieraileva esiintyminen Ariana Grandelta-olemme saaneet sinut kuulumaan.

Älä unohda, että pelaajille on tarjolla kolme palkintoa, jotka ovat valmiita osallistumaan. Vaikka emme vieläkään ole varmoja, mitä pelin sisäisiä haasteita pelaajien on suoritettava saadakseen palkinnot Rift-sterpiece Spray ja Cloudy Kitty Emoticon, voit saada Cosmic Cuddles Loading Screenin nyt vain vahvistamalla osallistumis aikomuksesi valitsemalla”Wanna go”?”Jos kaikki elämässä olisi niin helppoa, vai mitä?

Ja älä unohda, että Fortnite esittelee Bloodsport skinin sivustolta The Suicide Squad juhlimaan elokuvan julkaisua tänä viikonloppuna.

Fortnite-tehtävät | Fortnite-hahmot | Fortnite-salakuuntelut | Fortnite IO-operaattoreiden tietokone | Fortnite Alien Nanites | Fortnite UFO | Fortnite-hyökkääjät | Fortniten avaruusolentojen esineitä | Fortnite-sieppaajat | Fortnite Mothership | Fortniten ulkomaalaisten munat | Fortniten ulkomaalainen loinen | Fortnite-puhelimet | Fortnite-aseiden päivityspenkit | Fortnite-automaatit | Fortniten satelliittiasemat | Fortniten puinen hautomo | Fortnite-tietueet | Fortniten nuotioita | Fortniten vanhemmuuskirjat | Fortnite Ferrari

Categories: IT Info