Google valmistautuu paljastaa toistaiseksi suurin WearOS-päivitys WearOS 3: n muodossa. Päivitys on tärkeä, koska se pyrkii mullistamaan Googlen omaa järjestelmää käyttävien älykellojen kokemuksen. Itse asiassa hakujätti työskenteli Samsungin rinnalla parantaakseen puettavaa käyttöjärjestelmää. Ilmeisesti tulokset olivat riittävän tyydyttäviä, jotta Samsung hylkäisi TizenOSin vuosien jälkeen WearOS 3: n hyväksi. Seuraavan kuukauden aikana korealainen yritys julkistaa Galaxy Watch4-ja Galaxy Watch4 Classic-mallinsa vain parin viikon kuluttua. Muiden laitteiden on kuitenkin odotettava hieman enemmän aikaa saadakseen alustan tarinan suurimman päivityksen.

Tilanne on hieman monimutkainen, koska laiteohjelmiston ei pitäisi päästä muihin laitteisiin ennen vuotta 2022. että myöhemmin tänä vuonna tulevat älykellot tulevat vanhemman Wear OS-version kanssa. Joka tapauksessa Mobvoi-älykelloa rokkaavat voivat kokea TicWatch-älykellonsa, vaikka se odottaisi pari kuukautta.

Mobvoin mukaan TicWatch Pro 3 GPS, Pro 3 Cellular/LTE-, E3-ja Future TicWatch-laitteet ovat”kelvollisia Wear OS 3-päivitykseen”. Lisäksi päivitys ulottuu laitteisiin yrityksen”kumppaneiden”avulla. Käyttöönotto alkaa kuitenkin vasta vuoden 2022 puolivälissä. Juuri tämän Google mainitsi tehdessään Wear OS 3-nimen viralliseksi.

WearOS 3 tulee Ticwatch-älykelloihin vuoden 202 H2-luvulla

Uutiset tulevat paljon ennen mahdollisia päivityksiä. Se auttaa kuitenkin käyttäjiä poistamaan hämmennyksen. Näiden älykellojen nykyiset omistajat ovat varmoja, että WearOS 3 saavuttaa ne lopulta. Lisäksi ne, jotka haluavat täydellisen kokemuksen Googlen järjestelmästä, voivat kokea sen täysin tulevilla laitteillaan.

Huono puoli on se, että Mobvoi joutuu lähikuukausina taistelemaan Samsungia vastaan ​​vanhentuneella tavalla WearOS-versio. Sama pätee myös Fossilin Gen 6-mallistoon ja muihin WearOS-urheilulajeihin vuonna 2021.

WearOS 3: n runsaan kokemuksen lisäksi Samsung Galaxy Watch4 ja Galaxy Watch4 Classic tulevat rohkeina tarjouksina älykellot. Nämä puettavat ovat luultavasti kaksi markkinoiden parhaista tarjouksista. Tietenkin, kun et harkitse Apple Watchia. Applen puettavat vaatteet johtavat edelleen markkinoita. Siihen on kuitenkin joukko syitä. Tämä sisältää Applen asiakkaiden uskollisuuden, joita ei ajeta tuotteisiin niin helposti. Lähde/VIA:

Categories: IT Info