Square Enix on julkaissut uuden trailerin seuraavasta Life Is Strange-kappaleesta, Life Is Strange: True Colors.

Kahden minuutin teaser antaa meille kiertueen Haven Springsissä,”pienessä kaupungissa, jossa on suuri sydän”,”sijaitsee henkeäsalpaavien näkymien alla Coloradon kallioisille vuorille”.

Kerrottu Steph Gingrichin näkökulmasta-“radioisäntä, vankityrmämestari ja turvasatama”, jonka saatat muistaa ennen myrskyä-traileri tarjoaa vilauksettoman kiertueen kauniissa kaupungissa ja selittää miksi Steph uskoo, että Haven Springs on”oikea paikka”. Tapaamme useita uusia hahmoja-valitettavasti kukaan ei ole virallisesti esillä-ja kurkistamme pieniin arcade-peleihin paikallisessa baarissa.

Täällä voit katsoa sen alta:

“Palkitun Life is Strange-kauden rohkea uusi aikakausi alkaa aivan uudella pelattavalla päähahmolla ja jännittävällä mysteerillä!”videon kuvaus huudahtaa.”Alex Chen on pitkään tukahduttanut”kirouksensa”: yliluonnollisen kyvyn kokea, imeä ja manipuloida muiden voimakkaita tunteita, joita hän pitää loistavina, värillisinä aurasina.

“Kun hänen veljensä kuolee-onnettomuudeksi kutsutun Alexin on omaksuttava haihtuva voimansa löytääkseen totuuden-ja paljastamaan pienen kaupungin hautaamat salaisuudet.”

ICYMI, Deck Nine Narrative-johtaja Johnathan Zimmerman jakoi äskettäin lisätietoja Alexin Empatian voima elämässä on outoa: todellisia värejä .

“In Life is Strange: True Colors, Alexin psyykkinen empatiavoima herää henkiin ainutlaatuisen pelattavuuden ja elokuvakokemusten kautta”, Zimmerman sanoi. aika.”Muiden hahmojen ympärillä olevat aurat ilmaisevat tunteita, jotka voivat räjähtää valon ja värin novoiksi, kun tunteesta tulee ylivoimainen. Jokainen näistä kokemuksista muuttaa Alexin maailmaa ja tarjoaa hänelle arvokkaita näkemyksiä toisesta ihmisestä, mutta uhkaa kuluttaa joskus oman tietoisuutensa.”

Myönnettyään, että kehitystiimi oli kamppaillut”kuinka kaapata jotain niin abstraktia kuin tunteet”, studio pystyi”edistämään perinteisen Life is Strange-tarinankerronnan käytäntöjä konkreettisen audiovisuaalisen esityksen avulla”tunteellisista tunteista saadakseen saman vastauksen soittimessa, jonka Alex itse tuntee joka kerta.”.

Life is Strange: True Colorsin odotetaan ilmestyvän PS4: lle, PS5 , Xbox Series X | S, Xbox One, PC ja Nintendo Switch 10. syyskuuta 2021

Jos haluat nähdä lisää Deck Ninen tulevasta pelistä, voit katso Life is Strange: True Colors-esityksen avaus kohtaus .

Categories: IT Info