Aiemmin tänä vuonna Realme julkisti Realme Narzo 30-sarjansa Realme Narzo 30A: n ja Narzo 30 Pron kanssa. Pari kuukautta myöhemmin yritys esitteli vihdoin vanilja Realme Narzo 30. Toisin kuin sisarukset, jotka saapuivat Android 10: n kanssa, Realme Narzo 30: n mukana tuli Realme UI 2.0 ja Android 11 suoraan pakkauksesta. Tänään Realme julkaisee uuden päivityksen Realme Narzo 30-laitteille Intiassa. Päivitys lisää heinäkuun 2021 tietoturvakorjauksen, vaikka se olisi melkein elokuu. Se tuo myös joitakin korjauksia ja siistin uuden ominaisuuden.

Uusi laiteohjelmistopäivitys tuo tietoturvakorjauksen, mutta myös RAM-laajennusominaisuuden. Tästä laajennetusta RAM-ominaisuudesta on tulossa trendi kiinalaisten yritysten keskuudessa. Ensimmäinen brändi, joka alkoi pelata tällä, oli Vivo ja nyt kaikki muut seuraavat. Oppo esitteli sen Reno6-sarjan kanssa, Xiaomi toi sen Redmi Note 10 Pro 5G: een ja saattaa tehdä siitä MIUI 13: n vakio-ominaisuuden. Nyt Realme tuo tämän siistin ominaisuuden Realme Narzo 30: een. Oletamme, että laite testata tämän ominaisuuden luotettavuutta. Tulevaisuudessa tästä voi tulla Realme-käyttöliittymän standardi, joka saattaa olla Realme UI 3.0: n natiivi ominaisuus.

Realme Narzo 30 liittyy virtuaalimuistilla varustettujen älypuhelimien luetteloon

Niille tietämättömänä, RAM-laajennus tunnetaan myös nimellä virtuaalimuisti ja kestää osan laitteen sisäisestä muistista toimimaan RAM-muistina. Tietysti RAM-muistin nopeus on paljon nopeampi kuin puhelimen sisäinen muisti. Joten sisäisen muistin käyttäminen RAM-muistina ei tuo suurta suorituskykyä. Se kuitenkin parantaa sovellusten latausaikaa ja sallii laitteen pitää enemmän taustatehtäviä. Muutoslogin mukaan RAM-ominaisuus on käytettävissä vain 128 Gt: n sisäiseen tallennustilaan. Voimme helposti ymmärtää syyn, koska 64 Gt ei ole paljon nykyään, ja on helpompaa saada vapaata muistia 128 Gt: n ja sitä suuremmilta.

Realme Narzo 30 saa päivityksen RMX2156_11.C: n kanssa. 11-koontinumero, joka tavalliseen tapaan otetaan käyttöön asteittain. Siistien ominaisuuksien lisäksi Realme korjaa myös tiettyjä virheitä. Päivitys korjaa esimerkiksi äänenvoimakkuuden liukusäätimen katoamisen ja parantaa järjestelmän vakautta. Uusi päivitys lisää myös Hot Apps-kansion.

Päivitys voi kestää muutaman päivän, ennen kuin se saavuttaa kaikki yksiköt. Samaan aikaan käyttäjät voivat yrittää pakottaa tarkistamaan uuden päivityksen siirtymällä Asetukset >> Ohjelmistopäivitykset-valikkoon.

Lähde/VIA:

Categories: IT Info