Blackview on hiljattain lanseerannut uusimmat todelliset langattomat kuulokkeet, nimeltään AirBuds 5 Pro. Kun otetaan huomioon useita näkökohtia, kuten melunvaimennus, äänenlaatu, puhelun laatu ja ergonominen muotoilu, Blackview’s AirBuds 5 Pro luultavasti luokkansa parhaat langattomat kuulokkeet, joita voit nyt ostaa. Tämä tuote tarjoaa lähes kaikki haluamasi ominaisuudet ja ylittää jopa odotukset.

35 dB: n perusteellinen hybridi-aktiivinen kohinanvaimennus

Blackview AirBuds 5 Pron suurin kohokohta on hybridi-ANC (aktiivinen melunvaimennus) -tekniikka. Monissa tuotteissa on nyt ANC, mutta kaikki eivät ole tasavertaisia. Itse asiassa ANC voidaan toteuttaa kolmella eri tavalla: ennakoiva, palaute ja hybridi. Eteenpäin suuntautuva mikrofoni ja takaisinkytkentämikrofoni tunnistavat ulkoisen äänen ja kuuntelevat korvan sisällä ei-toivottua ääntä, ja sen perusteella ne poistavat kohinaa melunvaimennuksella.

Kuten arvata saattaa, hybridiautomaatti ANC paras molemmista tavoista yhdistämällä ennakoivat ja palaute-mikrofonit, jotka tarjoavat mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen. Yksinkertaisesti sanottuna tämä on luokkansa paras melunvaimennustekniikka, joka löytyy parista aidoista langattomista nappikuulokkeista.

Kolminkertaisen mikrofonin kohinanvaimennus erittäin kirkkaille puheluille

Puhelujen laatu on myös tekijä arvioitaessa, ovatko kuulokkeet hyviä vai ei, varsinkin jos joku soittaa tai puhuu usein online-pelaamiseen.

Kolminkertaisen mikrofonin melunvaimennustekniikan ja erityisesti tuulen melua estävien ilmakanavien ansiosta AirBuds 5 Pro pystyvät sieppaamaan äänesi selkeästi myös tungosta ympäristössä, kuten bussissa tai meluisassa ravintolassa.

AirBuds 5 Pron mikrofonit sieppaavat ulkoisen ympäristön äänen ja puheemme, ja sitten algoritmi päällekkäisyyden poistamiseksi. Lopuksi pääsuunnan kohdeääni on suojattu ympäristön erilaisilta ääniltä.

Häviötön ääni ja Super Punchy Bass

Mitä tulee äänenlaatuun, välttääkseen äänenlaadun heikkenemisen kohinanvaimennustekniikoista, AirBuds 5 Pro on varustettu äänenlaadun kompensointialgoritmilla, joka mahdollistaa alkuperäisten äänitietojen säilyttämisen.

Kuuntelukokemuksen täydentämiseksi AirBuds 5 Pron 7 mm: n kaiutinelementti toimitetaan komposiitin mukana kalvo , joka koostuu grafeenista ja PU: sta. Tämä komposiittimateriaali on erittäin ohutta, mutta vahvaa ja riittävän joustavaa, ja se tuottaa erittäin iskevän basson ja hienot yksityiskohdat.

Pitkäkestoinen akku

Vaikka siinä on ANC-se on erittäin energianhimoinen tekniikka, AirBuds 5 Pro tarjoaa 20 tuntia soittoaikaa ja 25 tuntia valmiusaikaa yhdessä latauskotelon kanssa, kun ANC on päällä.

Jos kytket ANC: n pois päältä, toistoaika on 24 tuntia ja valmiusaika on pidennetty huomattavasti 130 tuntiin. Ja jopa 5 minuutin lataaminen latauskotelosta tarjoaa lopulta lähes 3 tunnin kuuntelukokemuksen.

On myös syytä mainita, että AirBuds 5 Pron latauskotelo tukee langatonta latausta , joten voit ladata sen yksinkertaisesti asettamalla sen latausmatolle.

Vaivaton käyttö

Kuten useimmissa langattomissa laitteissa nappikuulokkeiden käyttäminen AirBuds 5 Prolla on vaivatonta. Voit soittaa musiikkia, ohittaa kappaleita, vastata puheluihin tai lopettaa ne, kytkeä päälle tai pois päältä ANC: n napauttamalla.

Lisäksi älykäs kulumisen tunnistus yksinkertaistaa toimintojasi täysimääräisesti. AirBuds 5 Pro pysähtyy automaattisesti, kun otat ne korvilta, ja jatkaa saumattomasti, kun asetat ne takaisin. IR-läheisyysanturin ja painovoima-anturin ansiosta AirBuds 5 Pro tarjoaa maagisen kuuntelukokemuksen.

Bluetooth 5.0 ja IPX7-vedenkestävyys

AirBuds 5 Pro muodostaa yhteyden isäntälaitteisiin Bluetooth 5.0. Se erottaa todella sen yhden korvan käyttötoiminnosta, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää kukin kuulokkeen eri laitteisiin ja nauttia kahdesta eri maailmasta samanaikaisesti.

Lisäksi AirBuds 5 Pro soveltuu harjoituksiin ja IPX7-vedenkestävyyteen muita hikeä tuottavia kokemuksia.

Kompakti runko ja innovatiivinen muotoilu

Yllä olevista monista tehokkaista ominaisuuksista huolimatta Blackview on pyrkinyt pitämään latauskotelon koon mahdollisimman pienenä ja sopivana taskussa tai kämmenessäsi. Lisäksi jokaisen korvasta ulkonevan korvanapin varsi on hyvin lyhyt, mikä tarkoittaa, että et todennäköisesti tartu korvakuulokkeisiin hiuksiin tai korvakoruihin.

Sekä latauskotelo että nappikuulokkeet ovat valkoisia ja naarmuuntumattomia jossain määrin ainutlaatuisten materiaaliensa ansiosta. Kaikille sopivan lähestymistavan sijasta Blackview tarjoaa 5 kokoa pehmeitä vinkkejä useille kuuntelijoille. Riippumatta siitä, kuka käyttää näitä kuulokkeita, melunvaimennuksessa on aina poikkeuksellinen tiiviste.

Hinta ja saatavuus

Blackview AirBuds 5 Pro on saatavana hämmästyttävän alhaisella hinnalla 49,49 dollaria (alkuperäinen hinta 89,99 dollaria) 2. elokuuta-15. elokuuta PT. Lisätietoja siitä on virallisella verkkosivustolla .

Categories: IT Info