Tulevat Samsung Galaxy Buds2 TWS-kuulokkeet ovat kiertäneet huhumyllyssä jo jonkin aikaa. Raporttien mukaan Samsung esittelee vihdoin toisen sukupolven elokuussa seuraavan Galaxy Unpacked-tapahtuman aikana. Vaikka tapahtuman suuret tähdet ovat Galaxy Z Fold3 ja Z Flip3, korealainen yritys valmistelee joukon uusia vaatteita. Ensi kuussa tuleviin mahdollisiin tuotteisiin sisältyy Galaxy Wach4, Watch4 Classic ja The Galaxy Buds2.

Galaxy Buds2-julkaisun edellä näimme jo vuotoja, jotka osoittavat muotoiluun ja tuleviin väreihin. Nyt uusien todellisten langattomien nappikuulokkeiden hinnat on paljastettu. Toistaiseksi raportit ovat aiemmin yhdistäneet hinta-arvauksia eri lähteistä. Tällä kertaa GSMArenan ihmiset löysivät tiedot erittäin luotettavasta lähde. Lähteen mukaan Samsung Galaxy Buds2 maksaa noin 172,90 € sisältäen arvonlisäveron. Se on hieman kalliimpaa, jos et ole tottunut huippulaatuisiin langattomiin kuulokkeisiin. Tämä on kuitenkin premium-valikoima ja ominaisuudet voivat oikeuttaa hinnoittelun.

Galaxy Buds2: n vuotoinen hinta, aiemmat mallit

Tällä hetkellä nykyinen huippumalli, Galaxy Buds Pro noin 130-140 €. Ne julkaistiin kuitenkin 230 euron hintalappulla. Galaxy Buds+, jota pidetään edeltäjinä, lanseerattiin myös 170 eurolla. Joten Buds2: n hinta on täysin järkevä eikä osoita hinnankorotusta. Lisäksi tällä hinnalla varustetun Galaxy Buds2: n hinta on alle Applen AirPods Pro-tarjouksen. Tämä on hyvä, kun otetaan huomioon, että uudet kuulokkeet on varustettu aktiivisella kohinanvaimennuksella.

Tällä hetkellä vain Galaxy Buds Pro ja Galaxy Buds Live tarjoavat aktiivisen kohinanvaimennuksen. Buds ja Buds+ ovat luottaneet vain passiiviseen melunvaimennukseen. Nyt Buds2 tuo alkuperäisen ominaisuuden. Puettavien laitteiden mukana tulee silikoniset korvakärjet, kuten aiemmin vuotanut pariliitosanimaatio paljasti. Tässä ympäristön äänitila tulee sisään, jolloin ympäristösi ääni pääsee korviin. Tämä on kätevä ominaisuus, kun sinun täytyy kuunnella jotakuta. Tämä ominaisuus on ollut saatavilla myös alkuperäisissä äänissä.

Galaxy Buds2 parantaa myös äänenlaatua ja tarjoaa paremman basson. Vuotajan mukaan ne eivät saavuta Galaxy Buds Prota laadun suhteen, mutta tulevat lähelle. Buds Prossa on 2-tie kaiutinjärjestelmä ja 11 mm: n elementti, joka toimii bassokaiuttimena. Buds2 tarjoaa hyvän basson myös ilman hienostunutta järjestelmää.

Lähde/VIA:

Categories: IT Info