Anya Forger sai vihdoin pääsyn Edenin eliittiakatemiaan, ja nyt kaikki ovat innokkaita näkemään hänen ensimmäisen päivänsä koulussa. No, Spy x Familyn jaksossa 6 Anya tapaa useita muita opiskelijoita, ja jotkut heistä eivät ole niin tervetulleita.

Spy x Family on toinen Wit Studion ja CloverWorksin kunnianhimoinen projekti. Toistaiseksi yhteisö on rakastanut uuden animesarjan jokaista jaksoa sen animaation, ääninäyttelijän ja sen lineaarisen mutta jännittävän tarinan vuoksi. Viidennessä jaksossa Twilight esittää ironisesti vakoojan roolia täyttääkseen Anyan toiveen ennen kuin tämä astuu kouluun. Tätä varten Twilight ottaa apua kaikilta muilta viraston vakoojilta. Vaikka koko roolileikkidraama oli melko kallis, virasto pelaa silti mukana, koska he luottavat Twilightiin.

Tietenkin kaikki, mitä Twilight on tehnyt, on tehtävää varten. Twilight on kuitenkin kehittänyt myös tunteita valeperheeseensä, eikä hänkään kiistä tätä tosiasiaa. No, jokaisessa jaksossa Forger-perhe kohtaa ainutlaatuisen ongelman, ja kaikki ovat innokkaita ottamaan selvää, mitä Mission 6 tarjoaa.

Lisää: Love, Death & Robots kauden 3 traileri voittaa Internetin välähdyksellä Jibarosta

Spy x Family| Virallinen traileri | Netflix

BridTV

9952

Spy x Family| Virallinen traileri | Netflix

https://i.ytimg.com/vi/CCXLUQzuigw/hqdefault.jpg

1010682

1010682

keskus

26546

Spy x Family-jakson 6 julkaisuaika

Spy x Familyn jakson 6 on määrä julkaista maailmanlaajuisesti lauantaina 14. toukokuuta 2022, klo 8.30 PDT (Pacific Timing).

Koska kyseessä on simulcast-julkaisu, jakson 6 julkaisuaika vaihtelee alueesi mukaan. Joten tässä on seuraavan Spy x Family-jakson tarkka julkaisuaikataulu:

Tyynenmeren aika: 8.30 PDT (14. toukokuuta) Keskiaika: 10.30 CDT (14. toukokuuta) Itäisen aika: 11.30 EDT (14. toukokuuta) Britannian aikaa: 16.30 GMT (14. toukokuuta) Euroopan aikaa: 17.30 CEST (14. toukokuuta) Intian aikaa: 21.00 IST (14. toukokuuta)

Anime-harrastajat voivat nähdä uusimmat Spy x Familyn jaksot Crunchyrollissa. Joillakin alueilla Wit Studion uusin anime-ohjelma on myös saatavilla Netflixissä.

Lisää: One Piece-fanit ovat innoissaan nähdessään viittauksen hindujumalaisuuteen viimeisimmässä luvussa

Spy x Family-jakson 6 esikatselu

Esityksen perinteitä noudattaen Spy x Family-jakson 6 esikatselussa ei ole dialogia, mutta se riittää innostamaan meidät tulevista tapahtumista. Esikatselussa näemme Anyan ensimmäisen päivän koulussa, jossa hän tapaa uusia opettajia. Sen lisäksi hän saa luultavasti uusia ystäviä, ja olisi virkistävää nähdä Anyan vuorovaikutuksessa jonkun ikäisensä kanssa. Mutta valitettavasti jotkut hemmoteltu opiskelijat tekevät myös Anyan asioista vaikeaksi.

SPY×FAMILY】seuraavan jakson esikatselu (EP6) | BM Sub

Lähetystiedot:
✔️Uusi jakso joka lauantai klo 23:00
◾Lähetysalustat: 【MuseMalaysia Youtube | Netflix | iQIYI | Bilibili】
◾Youtube-tiedot: 3 tunnin lähetys yksinoikeudella

© Tatsuya Endo/Shueisha, SPY x FAMILY Project#SPY_FAMILY pic.twitter.com/fXrjpckTdk

– MUSE Malesia ja Brunei (@museacg_my ) 8. toukokuuta 2022

Ajatuksia? Kommentoi alle

Categories: IT Info