Jujutsu Kaisenin luvussa 184 nähdään Pandan ja Kashimon välinen taistelu, joka tulee olemaan spoilereiden mukaan melko uskomaton.

Kuten joka viikko, myös uuden Jujutsu Kaisenin vuotoja. luku on julkaistu ennen luvun virallista julkaisua. Edellinen luku oli yhtä upea kuin me kaikki hyväksymme tulevat. Se keskittyi enimmäkseen Hakarin kirottuun tekniikkaan. Paljastetaan, että Hakarin CT perustuu Pachinko-peliin ja romantiikkamangaan. Lopulta luvun lopussa Hakari osuu jättipottiin, minkä ansiosta hänen tuleva hyökkäysnsä muuttuu tappavammaksi. Hän pystyy murtamaan G-War-sauvansa ja voittamaan hänet taistelussa.

Uusien spoilerien mukaan tuleva luku siirtää painopisteen Hakarista ja Charlesista Pandaan ja antaa viitteitä vielä isompi taistelu.

Lisätietoja: Luettelo 5:stä parhaasta kauhuelokuvasta tulossa vuonna 2022

Jujutsu Kaisen | Virallinen teaser-traileri

BridTV

8019

Jujutsu Kaisen | Virallinen teaser-traileri

https://i.ytimg.com/vi/WGiUXKgdIu4/hqdefault.jpg

945915

945915

keskus

26546

Jujutsu Kaisen luvun 184 julkaisupäivä ja aika

Jujutsu Kaisenin luku 184 julkaistaan ​​virallisesti osoitteessa Manga Plus ja Viz Media sunnuntaina 15. toukokuuta 2022 tai maanantaina 16. toukokuuta 2022 sijaintisi mukaan. Ja tässä on aikataulu, jota uusi luku seuraa.

Tyynenmeren aika: 8.00 (15. toukokuuta) Keskiaika: 10.00 (15. toukokuuta) Itäisen aika: 11.00 (15. toukokuuta) Ison-Britannian aikaa: 16.00 (15. toukokuuta) Euroopan aikaa: 17.00 (15. toukokuuta) Intian aikaa: 20.30 (15. toukokuuta) Japanin aika: 12.00 (16. toukokuuta)

Jujutsu Kaisen luku 184 Spoilerit

Tulevan luvun otsikko on Tokyo No. 2 Colony, Part 3, ja se alkaa Pandalla, joka istuu metallisäiliöiden päällä, ja hän sanoo, että tällä kertaa hän ei ole Panda vaan nalle. Sitten hän aistii ainakin 3 ruumista jossain läheisyydessä. Panda huomaa sitten Hajime Kashimon saapuvan, minkä jälkeen hän yrittää käyttäytyä kuin oikea panda, mutta Kashimo tunnistaa hänet.

Panda sanoo, että hänen pitäisi vain löytää Angle ja neuvotella hänen kanssaan, samalla kun kaikki taistelut ovat käynnissä. Hakarin vastuulla. Mutta Culling Gamen satunnaisen pääsysäännön vuoksi Panda pakotetaan taisteluun. Hän yrittää edelleen välttää tappelun juoksemalla neljällä jalallaan, mutta Kashimo alkaa seurata häntä. Kashimo soittaa Koganelle ja kysyy, onko Panda pelaaja, johon Kogane vastaa myöntävästi.

Kashimo jahtaa Pandaa nopeasti ja heittää häntä raskaan lyönnin. Hänen lyöntiään verrataan sitten Fushiguro Nuen kanssa. Saatuaan häneltä voimakkaan lyönnin Panda siirtyy Gorilla-tilaan ja alkaa taistella käyttämällä rumpulyöntiään häntä vastaan.

Lisätietoja: 5 parasta päivässä katseltavaa lyhytanimesarjaa

Mikään ei toimi Pandalle ja Kashimo jatkaa hänen hakkaamista ja alkaa kysellä Sukunasta. Panda ihmettelee, mitä bisnestä hänellä on Sukunan kanssa ja kertoo, ettei hän tiedä hänestä. Mutta Kashimo on haluton uskomaan häntä ja yrittää paljastaa tietoja Sukunasta sanomalla, että jos hän kertoo hänelle Sukunasta, hän ei tapa häntä. Pandan sarvikuonon sisar tulee auttamaan häntä, mutta Kashimo voittaa hänet yhdellä hyökkäyksellä.

Ajatuksia? Kommentoi alle

Categories: IT Info