Elden Ring-pelaaja on kuvannut kartan vähimmäismäärän, joka sinun on tutkittava pelin loppuun saattamiseksi.

Elden Ring on ylivoimaisesti Softwaren suurin peli tähän mennessä. Voit kirjaimellisesti viettää satoja tunteja vaeltelemalla Lands Betweenin ympärillä, tutkimalla luolia, taistelemalla vihollisia vastaan, suorittamalla NPC-tehtäviä tai yksinkertaisesti ihaillen maisemia luotettavan Torrent-ratsastasi huipulta.

Toisin kuin Dark Souls, From Software on lisännyt kartta tällä kertaa, ja vaikka se ei tarjoa paljoakaan tietoa, se varmasti auttaa sinua perehtymään Elden Ringin valtavaan avoimeen maailmaan. Mutta kuinka paljon tästä laajasta maasta sinun on tutkittava, jos ainoa tavoitteesi on nähdä pelin lopputekstit? No, älä ihmettele enää, sillä yksi Elden Ring-pelaaja on vastannut tähän kysymykseen. Joten jos et ole spoilereiden ystävä, vältä kurkkaajasi nyt.

Kuten tämä Spicy_Slice-kuva osoittaa. , joka on jaettu Elden Ringin subredditissä, sinun on itse asiassa tutkittava hyvin vähän maita voittaa pelin. Yllättäen se on vähän enemmän kuin suora kävely kartan keskeltä niille pomoille, jotka sinun on voitettava päästäksesi tarinan loppuun, ja voit jopa käyttää joitain teleportin pikanäppäimiä lyhentääksesi matkaa entisestään.

the_minimum_possible_amount_of_the_map_that_you osoitteesta r/Eldenring

Ei sillä, että suosittelisimme tätä hätäistä lähestymistapaa, muista, sillä sen ylentäminen loppuun asti tarkoittaa, että et vain jää paitsi ryöstössä, mieleenpainuvia valinnaisia ​​pomoja ja pohjimmiltaan suurimman osan yhdestä vuoden parhaista peleistä, mutta saatat joutua melko alitasoon Elden Ringin kovassa viimeisessä erässä. Mutta on kuitenkin mielenkiintoista visualisoida, kuinka pieni pelin kriittinen polku todella on.

Pelin julkaisusta lähtien Tarnished on ryntänyt Lands Betweeniin ennätysmäärä, mikä tekee Elden Ringistä helposti From Softwaren myydyimmän peli koskaan.

Kun Elden Ringillä menee niin hyvin, ihmettelemme, onko mikään muu vuoden 2022 julkaisu yhtä hallitseva kuin Elden Ring?

Categories: IT Info