Marvel Comics tekee jälleen yhteistyötä Epic Gamesin kanssa uudessa seikkailussa, joka sijoittuu Epicin erittäin suositun taisteluareenapelin Fortniten maailmaan. Fortnite x Marvel: Zero War, viiden numeron rajoitettu sarja, joka debytoi kesäkuussa, seuraa Marvelin ja Epicin aiempaa Nexus War-yhteistyötä, joka lisäsi Fortnite-teemoja varatarinoita lukuisiin Marvel Comics-peleihin.

sarjan trailerin ja ensimmäisen numeron esikatselun, Marvel on myös julkaissut kansikuvan Zero War-numeroille 2-3. Katso traileri yllä ja esikatselu ja kannet alla:

Kuva 1/5

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 2/5

(Kuvan luotto: Marvel Sarjakuvat)Kuva 3/5

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 4/5

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 5/5

( Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 1/3

Fortnire x Marvel: Zero War #3 pääkansikuva Leinil Francis Yu (Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 2/3

Fortnite x Marvel: Zero War #2 kansikuva Leinil Francis Yu (Kuvan luotto: Marvel Comics) Kuva 3/3

Fortnite x Marvel: Zero War #2-version kansikuva Sergio Dávila (Kuvan luotto: Marvel Sarjakuvat)

Zero Warissa Marvelin sankarit ja useat Fortniten hahmot ovat loukussa”loputtoman sodan”, joka voidaan pysäyttää vain hakemalla ja hyödyntämällä”Zero Point Energyn”niin kutsuttujen”Zero Shards”-voimaa..’

Tässä ajatuksessa on erittäin mielenkiintoista, että se ei rajoitu vain Marvel-universumiin. Se on itse asiassa päässyt DC-jatkuvuuteen myös Batman/Fortnite-crossoverin Batman: Zero Pointin kanssa, mikä tarkoittaa, että Fortniten ja Zero Shardsin ansiosta Marvel ja DC ovat melkein risteämässä yhteen – vaikka pidätämme hengitystämme nähdäksemme Fortniten teho ja suosio riittää koskaan näkemään Marvelin ja DC:n hahmot yhdessä sivulla.

Ehkä vielä mielenkiintoisempaa on, että tämä uusi todellisuuden ydin on ilmeisesti uhattuna kokonaan Marvelin takia. maailmaa syövä kosminen olento Galactus, kuten esikatselu Fortnite x Marvel: Zero War #1:n kirjaimattomista sisäsivuista sekä galleria debyyttinumeron kansista, katso täällä:

Kuva 1/7

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 2/7

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 3/7

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 4/7

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 5/7

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 6/7

(Kuvan luotto: Marvel Sarjakuvat) Kuva 7 7:stä

(Kuvan luotto: Marvel Comics)

Kaikista viidestä Fortnite x Marvel: Zero War-numerosta ensimmäiset painokset sisältävät myös lunastettavia latauskoodeja Fortnite-digitaalikosmetiikkaan, jotka ovat ilmaisia ​​kaikille, jotka ostaa sarjakuvat, jotka ovat kirjoittaneet pitkäaikainen Marvel-kirjoittaja Christos Gage ja Epic Gamesin luova johtaja Donald Mustard, taidetta Sergio Dávilalta ja kannet Leinil Francis Yulta.

Tässä on luettelo kosmetiikasta, joka tulee saatavana: 

Fortnite X Marvel: Zero War #1 – OutfitFortnite X Marvel: Zero War #2 – WrapFortnite X Marvel: Zero War #3 – PickaxeFortnite X Marvel: Zero War #4 – SprayFortnite X Marvel: Zero War #5 – Ladataan näyttöä

Sekä kaikki lunastavat lukijat kaikki viisi koodia saavat bonusasun.

“Sarjan ytimessä on seikkailutarina, jossa molempien universumien hahmot kokoontuvat lähtemään aarteenetsintääkseen syvimpään, synkimpään Marvel-universumin pths”, toteaa Marvel-toimittaja Alanna Smith tiedotteessa.”Donald Mustard ja Christos Gage rakastavat syvästi sekä Fortnitea että Marvelia, ja Sergio Davíla kääntää joitain täysin epätodellisia sivuja. Hämmästyttävä Leinil Francis Yu pääkansissa ja tappava Marvel-artistien kokoonpano muunnelmissa on ollut todellista. myös lahja. Tämä tulee olemaan äärimmäinen tiimityö, jossa sekä Fortniten että Marvelin parhaat ovat edustettuina.”

Heinäkuussa myynnissä oleva Fortnite x Marvel: Zero War #2 jatkaa metsästystä Zero Shardille Hämähäkkimiehenä ja hänen liittolaisensa johdetaan Wakandan laitamille, kun Iron Man ja The Foundation törmäävät pelin muuttavaan paljastukseen.

Sitten elokuussa Fortnite x Marvel: Zero War # 3 seuraa Iron Mania ja The Foundationia heidän lähestyessä tavoitettaan sekä Stegronaa ja hänen dinosaurushybrideitään heidän etsiessään Savage Landista nollasirua.

Marvel on myös julkistanut sarjan kansiversioita. joka tulee myyntiin toukokuussa eri nimikkeillä, jotka vastaavat Marvel-ja Fornite-hahmoja.

Tässä on Katso otsikot sekä vaihtoehtoja kuvaava taiteilija ja kahdeksan kannen galleria.

Myynnissä 4. toukokuuta

Captain Marvel #38 (Captain Marvel ja Dark Bomber), kirjoittaja Phil NotoVenom #8 (Venom and Big Mouth), Paco Medina

Myynnissä 11. toukokuuta

Kapteeni Amerikka: Totuuden symboli #1 (Sam Wilson ja Omega), kirjoittanut Salvador LarrocaIron Man #20 > (Hellcat and Lynx), kirjoittanut David BaldeónSpider-Man 2099 Exodus #1 (Spider-Man 2099 and Drifter), kirjoittanut Creees Lee

Myynnissä 18. toukokuuta

Kapteeni Carter #3 (Kapteeni Carter ja Cuddle Team Leader), kirjoittanut Todd NauckIron Fist #4 (Iron Fist and Fade), kirjoittanut Mike MckoneSilk #5 (Silk and Fade) Blaze), kirjoittanut David Lopez

Myynnissä 25. toukokuuta

Ghost Rider #4 (Ghost Rider ja Raider), kirjoittaja Carlos GomezNew Fantastic Four #1 (Joe) Fixit ja Rippley) Will SlineyKuva 1/8

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 2/8

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 3/8

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 4/8

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 5/8

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 6/8

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 7/8

(Kuvan luotto: Marvel Comics)Kuva 8/8

(Kuvan luotto: Marvel Comics)

Fortnite x Marvel: Zero War #1 tulee myyntiin 8. kesäkuuta, ja se sisältyy Marvelin kesäkuun 2022 koko tarjouspyyntöön. Fortnite x Marvel: Zero War #2 tulee myyntiin 13. heinäkuuta. Fortnite x Marvel: Zero War #3 tulee myyntiin 17. elokuuta.

Etsi pian Marvelin heinäkuun 2022 tarjouspyyntöjä.

Katso parhaat supersankaripelit, joilla voit pelastaa maailman.

Categories: IT Info