Moon Knight-pukusuunnittelija Meghan Kasperlik on murtanut Jake Lockleyn kaulukseen kätketyn symbolismin – joka on vahvasti saanut inspiraationsa Oscartem Isaacalan omasta Guasta.

p>Moon Knightin jakso 6 antoi meille hienovaraisen johdannon Marc Spectorin kolmanteen identiteettiin, Jake Lockleyyn. Sarjakuvissa Jake on karkea taksinkuljettaja, jolla on yhteyksiä rikolliseen alamaailmaan. Jakson viimeisessä kohtauksessa Arthur Harrow, jonka Ammit on nyt loukussa sisällään, viedään ulos Sienkiewiczin psykiatrisesta sairaalasta ja viedään limusiiniin salaperäisen miehen toimesta sanomalehtipäässä. Harrow varoittaa limusiinissa istuvaa Khonshua, ettei häntä ja Ammitia voida tappaa. Khonshu hylkää tämän ja selittää lyhyesti Marc Spectorin huolestuneen luonteen ennen kuin sanoo:”Tapaa ystäväni Jake Lockley.”

“Nyt on sinun aikasi hävitä”, Jake sanoo espanjaksi ennen kuin ampuu Harrow’ta päähän.

Kokeessa valo loistaa Jaken kaulukseen, jossa näyttää olevan monimutkainen ja harkittu kuvio. Kasperlike selitti suunnittelun Instagramin kautta ja sanoi, että hän tiesi paljastuksen tarpeelliseksi kiinnittää yleisön katseen ja että hän halusi Jakelle”siluetin, joka on samanlainen kuin sarjakuva ja yksityiskohdista keskusteltavaksi.”

“Keskusteltiin, että Jake antaisi linjansa espanjaksi”, hän sanoi.”Koska Oscar on guatemalalainen ja hän oli esittänyt vertaansa vailla olevan esityksen, halusin lisätä yksityiskohdan hänen perintöönsä kunniaksi [hänelle].”

Kasperlik otti symboleja mayakalenterista sisällyttääkseen sen päivämäärät, jotka ovat tärkeitä sekä Iisakille että Iisakille, ja sekoitettiin ne muinaisten egyptiläisten symbolien kanssa luodakseen kuvion, joka esittelee”Khonshun pitoa näissä hahmoissa”.

Jaken kauluksen monimutkaiseen kuvioon on sisällytetty mm. Khonshun egyptiläinen symboli, Mayan kalenterin päivämäärä ensimmäisessä Marvel-numerossa, jossa Moon Knight ilmestyy, Mayan kalenterin symboli sekä Iisakin syntymäpäivänä että Iisakin tosielämän veljen ja näyttelijänä toimivan Michael Hernandezin syntymäpäivänä sekä monet muinaiset egyptiläiset symbolit käytettiin koko esityksen ajan.

Kasperlik kertoi myös Metro, että hän kätki symboliikkaa Laylan pukuun psyykeen iatrista sairaalaa, joka ennakoi hänen muuttumistaan ​​Scarlet Scarab. Pukupuvun monimutkaisuus on vain yksi monista Moon Knightin uskomattomista yksityiskohdista, jotka tekevät esityksestä melko erityisen taideteoksen.

Lisätietoja on luettelossa kaikista Marvel Phase 4:n tulevista projekteista..

Categories: IT Info