Titan Comics on julkaissut esikatselun kesäkuun Blade Runner: Black Lotus #1:stä, joka tuo Crunchyroll-ja Adult Swim-animaatiosarjat, Black Lotus, sarjakuviin. Black Lotus-animesarja, joka kesti 13 jaksoa marraskuun 2021 ja helmikuun 2022 välisenä aikana, sijoittuu Los Angelesiin vuonna 2032, ja siinä on naispuolinen päähenkilö nimeltä Elle.

Titan’s Blade Runner: Black Lotus sijoittuu suoraan. Black Lotus-animen tapahtumien jälkeen, joka sijoittuu 10 vuotta Black Out 2022:n jälkeen ja neljä vuotta ennen vuotta 2036: Nexus Dawn, sijoittaen sen jonnekin vakiintuneen Blade Runner-kaanonin keskelle. Alkuperäinen vuonna 1982 julkaistu elokuva sijoittuu dystopiseen vuoteen 2019, ja jatko-osa, Blade Runner 2049, sijoittuu 30 vuotta myöhemmin. Black Lotus-anime lopussa Elle nähdään lähtevän Los Angelesista ja ajavan autiomaahan edesmenneen ystävänsä moottoripyörällä.

Blade Runner: Black Lotus #1 kansikuva, Junggeun Yoon (Kuvan luotto: Titan Comics)

In the Blade Runner: Black Lotus-sarjakuva , Elle yrittää jättää taakseen väkivaltaisen menneisyytensä ja luoda uuden polun eteenpäin. Valitettavasti hänen maailmassaan hänen kaltaisiaan replikantteja ei vain pelätä, vaan niitä myös metsästetään aktiivisesti, mikä tekee hänen vaikeaksi löytää rauhaa. Ensimmäinen numero alkaa taistelusta Fracktownin ulkopuolella, mikä viittaa siihen, että Ellen tehtävä ei mene hyvin.

Blade Runner: Black Lotus #1 on kirjoittanut Nancy Collins ja kuvittanut Enid Balaam. Pääkansi on Junggeun Yoon, ja numerosta on myös kolme versiota: yksi sisältää anime-konseptitaidetta, yksi Creees Li ja yksi Mico Suayan. Numero saapuu kauppoihin 15. kesäkuuta ja on nyt ennakkotilattavissa.

Kuva 1/8

Blade Runner: Black Lotus #1-version kansi, kirjoittaja Creees Li (Kuvan luotto: Titan Comics) Kuva 2/8

Blade Runner: Black Lotus #1-version kansi, jossa on anime-kansikuva (Kuvan luotto: Titan Comics)Kuva 3/8

Blade Runner: Black Lotus #1-versio kansikuva Mico Suayan (Kuva: Titan Comics)Kuva 4/8

Blade Runner: Black Lotus #1 kansikuva, Junggeun Yoon (Kuva: Titan Comics)Kuva 5/8

Blade Runner: Enid Balamin Black Lotus #1-sisustustaide (Kuvaluotto: Titan Comics)Kuva 6/8

Blade Runner: Black Lotus #1 sisustustaide, Enid Balam (Kuvaluotto: Titan Comics )Kuva 7/8

Blade Runner: Black Lotus #1 sisustus, Enid Balam (Kuvan luotto: Titan Comics)Kuva 8/8

Blade Runner: Black Lotus #1 sisustus Enid Balamin taide (Kuva: Titan Comics)

Blade Runner on yksi kaikkien aikojen 30 parhaan sci-fi-elokuvan joukossa.

88801100011 0888 The Blade Runner: Black Lotus #1 esikatselu jatkuu siitä mihin Black Lotus-anime jäi

Categories: IT Info