Switch on nyt myynyt enemmän kuin PS4 Yhdysvalloissa ja siitä tulee kaikkien aikojen neljänneksi suurin kotivideopelikonsoli alueella, NPD Groupin, pitkäaikaisen yhdysvaltalaisen markkinatutkimuksen mukaan. yritys.

“Nintendo Switchin elinikäinen myynti on nyt ylittänyt PlayStation 4:n”, NPD:n toiminnanjohtaja ja videopelialan neuvonantaja Mat Piscatella sanoo Twitter,”joka tekee siitä Yhdysvaltain historian neljänneksi eniten myydyn konsolin ja kuudenneksi myydyimmän videopelilaitteistoalustan. Konsolissa se seuraa vain PS2:ta, Xbox 360 ja Wii.”(Switch-myynti on tällä hetkellä myös Game Boy/Game Boy Colorin ja Nintendo DS:n jäljessä, jos mukaan luet kämmenlaitteet.)

Nintendo sanoi asiayhteydessään edellinen taloudellinen raportti, jonka mukaan Switch oli myynyt hieman yli 42 miljoonaa kappaletta Pohjois-ja Etelä-Amerikassa, kun taas Sony ei ole toimittanut julkisia tietoja amerikkalaisesta PS4-myynnistä – molemmissa tapauksissa NPD on ainoa lähde konsolien sijoittumiseen Yhdysvalloissa. Sony raportoi, että PS4:ää oli myyty maailmanlaajuisesti yli 117 miljoonaa kappaletta 31. maaliskuuta 2022 mennessä. , joka on edelleen hieman edellä Switchin 107,65 miljoonaa maailmanlaajuista yksikköä, mutta PS4 oli markkinoilla lähes neljä vuotta aikaisemmin kuin Switch.

NPD raportoi, että Switch oli huhtikuun (ja vuoden 2022 tähän mennessä) myydyin konsoli Yhdysvalloissa. myydyt yksiköt ja Xbox-sarjan konsolit toisella sijalla. Kalliimpi PS5 on päihittänyt molemmat konsolit huhtikuussa dollarimyynnissä, mutta Xbox-sarjan konsolit ovat ansainneet eniten rahaa vuonna 2022 toistaiseksi.

Ohjelmistopuolella ei pitäisi olla yllättävää nähdä Elden Ring on vuoden 2022 myydyin peli tähän mennessä. Yllättävää on kuitenkin se, että Elden Ring on nyt viimeisten 12 kuukauden myydyin peli, joka päihitti viimeisimmän Call of Dutyn julkaisun. Vanguard ei ole ollut viime aikoina kuumin Call of Duty, mutta on silti yllätys nähdä FromSoftwaren päihittävän Activision Blizzardin kuumimman konsolin myynnin rintamalla.

Elden Ring menetti parhaan myyntipaikan huhtikuuta Lego Star Wars: The Skywalker Sagaan. Lego-peli oli myös Switchin myydyin peli huhtikuussa, ensimmäistä kertaa kolmannen osapuolen peli nousi listan kärkeen sitten Monster Hunter Risen yli vuosi sitten.”LEGO Star Wars: The Skywalker Saga saavutti historian korkeimman julkaisukuukauden dollarimääräisen myynnin millään LEGO-pelillä”, Piscatella sanoo. ,”ja yhden kuukauden jälkeen 6 myydyimmän LEGO-pelin joukkoon tähän mennessä.”

Onko sinulla Switch ja aiot rakentaa kirjastoasi? Katso oppaamme tulevista Switch-peleistä, joita sinun on pidettävä silmällä.

Categories: IT Info