6″height=”500″>6″Tilaa Nintendo Life YouTubessa

Peggle on hieno, mutta kokeiluja ei ole läheskään tarpeeksi syömään sinua. Astu sisään Roundguardiin,”pomppivaan vankityrmään”, joka yhdistää Pegglen flipperifysiikan Roguen roguelikeituden kanssa.

Roundguard on julkaistu. Switchissä pari vuotta, mutta nyt se saa maalia Encore 2.0-päivityksen myötä, joka lisää peliin paljon uutta sisältöä. Tässä on luettelo uusista ominaisuuksista:

Encore-tila, joka avautuu, kun voitat juoksun minkä tahansa sankarin kanssa. Uudet pomot: Mad Virologist, Mad Doctor, Greg & Carl, Bleary, Blinky & Goo, Robotic Heart ja Infected Heart. Uusia hirviöitä ja vaaratekijöitä: Thirsty Imp, Strange Lab Rat, Toxic Mushroom, Doc’s Monster, Doc’s Helper, Plasma Globes, Robo Wormlet, Infected Wormlet, Sickly Valve. Wheel of Woes, jossa on 32 erilaista sääntöä, jotka muuttavat vankityrmää ja pitävät sinut varpaillasi. Viisi uutta avattavaa jäännöstä, mukaan lukien Endless Mode, jolla voit todella testata taitosi. Uusia esteettömyysvaihtoehtoja, mukaan lukien Game Speed ​​-asetukset ja Arachnophobia-tila.

Tämä on neljäs ilmainen päivitys Roundguardille sen julkaisun jälkeen vuonna 2020, joten jos hankit pelin tänään (se on jopa myynnissä juuri nyt!), voit myös hyötyä ylimääräisistä pelattavista tunneista, päivittäisistä ja viikoittaisista haasteista sekä uusista pomoista. ja hirviöitä ja saavutuksia.

Oletko hankkinut Roundguardin? Onko se yhtä hyvä Slay The Spiressä? Kerro meille kommenteissa!

Categories: IT Info