avulla

Tänään voit noutaa Nest Doorbell (akku) Amazonista vain 129 dollarilla. Tämä säästää 50 dollaria normaalihinnasta, ja se on hyvä kaikkien aikojen alhainen hinta täällä. Tämä on oikeastaan ​​vasta toinen alennus, jonka olemme nähneet Nest Doorbellista (akku), ja se on 20 dollaria pienempi kuin viimeinen alennus. Joten nyt on hyvä aika poimia tämä.

Nest Doorbellissa on sisäänrakennettu älykkyys ja se pystyy erottamaan henkilön, paketin, eläimen ja ajoneuvot ja lähettää sinulle hälytyksen Google Homessa sovellus, tilausta ei vaadita.

Kirjaudu sisään helposti mistä tahansa 24/7 live-HD-videolla HDR:llä ja pimeällä; katso, mitä jäit paitsi 3 tunnin ilmaisella tapahtumavideohistorialla[2]; tai lisää Nest Aware-tilaus (myydään erikseen) jopa 60 päivän tapahtumavideohistoriaa varten. Jos Wi-Fi-yhteytesi katkeaa tai tulee sähkökatkos, Nest Doorbell tallentaa jopa tunnin ajan tallennettuja tapahtumia, jotta näet, mitä jäit paitsi. Nest Doorbell on helppo asentaa langallisesti tai langattomasti. sisäänrakennettu akku tarkoittaa, että se toimii minkä tahansa oven kanssa tai liitä se olemassa oleviin ovikelloihisi mukana tulevalla johdinliittimellä. Valitsetpa akku-tai langallisen asennuksen, akkukäyttöinen Nest Doorbell ei voi tallentaa jatkuvasti 24/7 videohistoriaa edes Nest Aware-tilauksella.

Puhu ja kuuntele vierailijoita ovellasi, vaikka uudelleen pois; Käytä Google Home-sovellusta kertoaksesi, että olet perillä, pyydä toimitushenkilöä jättämään paketti tai vastaa vierailijoille ennalta tallennetuilla viesteillä. Nest Doorbell-kamerassa on korkea pystysuora näkökenttä, joten on helpompi nähdä ihmiset päästä varpaisiin tai maahan jätetyt paketit. voit myös pitää silmällä vilkkaasti liikennöityjä alueita Activity Zones-alueilla.

Voit noutaa Nest Doorbellin (akun) Amazonista tänään napsauttamalla tätä. Tämä alennus ei kestä kauan, joten kannattaa olla nopea.

Nest Doorbell (akku) )-Amazon

Categories: IT Info