Apple kohtaa käyttäjien vastareaktiota ilmoitettuaan, että iOS 16, sen seuraava suuri iOS-julkaisu, joka on määrä julkaista tänä syksynä, ei tue iPhone 7:ää ja iPhone 7 Plus.


iOS 16 tuo suuria muutoksia ja mukautusominaisuuksia lukitusnäyttöön, paljon odotetut muutokset iMessagessa, kuten merkitseminen lukemattomaksi ja viestien muokkaukset, ja paljon muuta.

Käyttäjät ovat pitkään pyytäneet Applea antamaan heille enemmän räätälöintitoimintoja iOS:ssä, ja Apple tekee sen vihdoin iOS 16:n kanssa. Valitettavasti kaikkia iOS 16:n uusia ominaisuuksia, mukaan lukien itse päivitys, ei ole tulossa asiakkaille, jotka omistavat monia vanhempia iPhoneja, joista merkittävimmät ovat iPhone 7 ja iPhone 7 Plus.


Päivityksenä iPhone 7 ja iPhone 7 Plus julkaistiin Syyskuu 2016. IPhone 7 Plus oli ensimmäinen iPhone, jossa oli kaksilinssinen kamera, ja molemmat mallit olivat ensimmäiset, jotka erosivat fyysisestä Home-painikkeesta ja korvasivat sen Haptic-painikkeella. IPhone 7 merkitsi myös kuulokeliitännän loppua.

IOS 15:ssä Apple tuki laitteita, jotka ovat yhtä vanhoja kuin toisen sukupolven iPhone SE, mukaan lukien iPhone 7 ja iPhone 7 Plus. Vaikka iOS 16:n odotettiin luopuvan tuesta iPhone 6S:lle, iPhone 6S Plus:lle ja nyt lopetetulle iPod touchille, Apple luopui yllättäen myös iPhone 7:n ja iPhone 7 Plus:n tuesta.

Seuraavaksi Maanantain WWDC:n pääpuheenvuorossa iPhone 7:n käyttäjät jakoivat verkossa paheksuntansa tulevan iOS-julkaisun tuen puutteesta.”Vau. Yllätyin he luopuivat 7/7+:sta”, yksi käyttäjä kirjoitti MacRumors-foorumeilla. Muut asiakkaat valittivat Twitterissä.

iPhone 7:n ei tarvinnut menettää iOS-tukea, sinun täytyi vain rajoittaa joitain lukitusnäytön mukautuksia, ja sitten iPhone 7:ssä voi toimia iOS 16. — Shawn Murphy (@iPodee) 7. kesäkuuta 2022

Apple tuotti minulle pettymyksen, koska se poisti ohjelmistotuen ilman syytä iPhone 7, 7 plus, MacBook Air 2017, MacBook Pro 2016:lle. Haluamme ios 16:n ja macOS Venturan näihin laitteisiin, koska ne ovat edelleen valmiita. @Apple on suuri sääli sinulle. — Marius ASLAN (@AslanMarius) 6. kesäkuuta 2022

Apple, joka ei tue ios 16:ta iPhone 7:ssä, saattaa olla oudoin koskaan näkemäni asia
Pahinta on
Ipadit, jotka ovat vähemmän tehokkaita kuin iphone 7 wilk saavat uuden ios:n
Millainen logiikka onko tuo omena? — Pracar (@Not_Prasar) 6. kesäkuuta 2022

>

Miksi ,miksi,miksi?Ei iOS 16-tukea iPhone 7:ssä, olin eilen erittäin hermostunut, jopa itkin, koska ei iOS 16-tukea iPhone 7:lle. Testasin betaversiota iOS 14.6:sta lähtien ja nyt minun on pysyttävä vain iOS:ssä 15. >

iPhone 7 ja 7 plus ovat poistuneet iOS 16:sta. Omani on 8 Plus, mutta vaikka omani ilmestyisi ensi vuonna, en vaihda iPhonea. Vakavasti, en suostu hankkimaan yhtä niistä iPhoneista, joissa on koko näyttö ja jotka ovat pahimpia tämän kauhean näytön kanssa. — Larissa Câmara 📱 (@lari_camara_) 6. kesäkuuta 2022/

Kohteellinen selitys on, että iPhone 7:n ja iPhone 7 Plus:n A10 Fusion-siru ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi tehokas suorittamaan iOS 16:ta ja kaikkia sen uusia ominaisuuksia. Tämä selitys on kuitenkin mitätön, kun iPadOS 16 tukee kuudennen ja seitsemännen sukupolven iPadia, joissa molemmissa on sama A10 Fusion-siru.

Lisäksi viidennen sukupolven iPad, jossa on vähemmän ominaisuuksia iPadOS 16 tukee myös tehokasta A9-sirua iPhone 7:n A10 Fusion-siruun verrattuna. Vaikka iOS ja iPadOS ovat erilaisia, niillä on myös monia samoja ominaisuuksia ja sama taustatekniikka.

teoriassa Apple olisi voinut tukea iPhone 7:ää ja iPhone 7 Plus:aa iOS 16:n kanssa, mutta poistanut vain osan suorittimen ja ML-raskaita ominaisuuksista uudemmissa malleissa.

Näin tekemällä iPhone 7:n käyttäjät hyötyisivät edelleen iOS 16:n tarjoamista suorituskyvyn ja tietoturvan parannuksista sekä pienistä parannuksista, kuten iMessagen muokkausmahdollisuudesta, jotka eivät vaadi intensiivistä suorittimen työtä..

Tietojen ominaisuuksien tarjoaminen vain uudemmille laitteille, jotka eivät ole saatavilla vanhemmille malleille, ei ole uutta, ja Apple on jo pitkään tottunut siihen. Itse asiassa useat iOS 16:n uusimmat ominaisuudet toimivat vain iPhoneissa, joissa on A12 Bionic ja uudemmat.

Kuten MacRumors raportoi toukokuussa, oli uskottavaa, että iPhone 7 Plus:n suuremman muistin vuoksi se iOS 16:n tuki säilyy, kun taas iPhone 7 jää ilman. Näyttää siltä, ​​että mahdollisten sekaannusten välttämiseksi Apple on juuri lopettanut tuen molemmille iPhone 7-malleille sen sijaan, että se tukisi yhtä mutta ei toista.

Olemme ottaneet yhteyttä Appleen kommentoidaksemme, miksi iPhone 7 ja iPhone 7 Plus eivät vastaanota iOS 16:ta, ja päivitämme tämän artikkelin, jos saamme palautetta.

Categories: IT Info