Galaxy Watch 4:stä on tullut Samsungin julistelapsi erikoisversioiden suhteen. Samsung on julkaissut elokuussa 2022 lähtien useita rajoitettuja versioita puettavasta versiosta, jotka ovat saaneet vaikutteita yhteistyöstä Thom Brownen, Bespoken, PXG Golfin, Maison Kitsunén ja Wooyoungmin kanssa.

Tällä kertaa Samsung tekee yhteistyötä Black Yakin kanssa, joka on korealainen vuorikiipeilyvarusteiden ja-vaatteiden valmistaja. Nämä tiedot ilmoitti alun perin Sammobile.

Galaxy Watch 4 Black Yak Edition on osa brändin ympäristöystävällistä kampanjaa, joka edistää aktiviteetteja, kuten kierrätystä ja pölyämistä (tapa yhdistää lenkkeily roskien keräämiseen).

Rajoitetun erän älykello on ostettavissa 15. kesäkuuta alkaen. 40 mm:n versio maksaa noin 220 USD (279 000 KRW). Isomman 44 mm:n hintalappu on noin 245 USD (309 000 KRW).

Hinnat ovat suurin piirtein vakiomallien hintoja. Luonnollisesti, kuten kaikki Samsungin erikoisversiot, laite on saatavana yksinomaan Etelä-Koreassa.

Ne, jotka päätyvät ostamaan Galaxy Watch 4 Black Yak Editionin, saavat joukon tuotteita itse älykellon lisäksi. Paketin mukana tulee Black Yak eksklusiivinen hihna, Black Yak pussi ja Black Yak 40 % alennuskuponki. Älykello on varustettu erityisellä Black Yak-kellotaululla, joka kuvastaa sen yhteyttä brändin Green Yak-kampanjaan.

Tällä hetkellä on epäselvää, kuinka monta yksikköä Galaxy Watch 4 Black Yak Editionista myydään. Ottaen kuitenkin huomioon aikaisemmat kokemukset useimmista Samsungin erikoisversioista, paketti myydään todennäköisesti loppuun muutamassa tunnissa.

Kuten useimmissa Samsung-yhteistyössä, korealainen teknologiajätti lupaa uusia yhteisyrityksiä Black Yakin kanssa lähitulevaisuudessa.

Categories: IT Info