Kamerateollisuuden premium-yleisbrändinä Leica on noudattanut perinnettä julkaista ikoniset kameransa menneisyydestä titaanikierroksella vuodesta 2001 lähtien. Nyt kameraan keskittyvä yritys, joka lanseerasi äskettäin premium-kellosarja, on julkaissut rajoitetun erän mallin klassisesta M-A 35 mm:n filmipohjaisesta etäisyysmittaristaan ​​titaanielementeillä, ja se maksaa enemmän kuin voit kuvitella!

Leica Limited Edition M-A”Titan”-tiedot

Leica M-A”Titan”-sarjaksi kutsutun sen mukana tulee analoginen Leica M-A-kamera sekä klassinen APO-Summicron-M 50 f/2 ASPH-objektiivi. Analogisen kameran runko muistuttaa vuonna 2014 julkaistua Leica M-A (Typ 127) 35 mm:n etäisyysmittari. Se oli yrityksen ensimmäinen täysin mekaaninen kamera sitten vuonna 1981 ilmestyneen Leica M4-P:n. APO-Summicron-M 50 f/2 ASPH-objektiivi sen sijaan ulkonäkö on samanlainen kuin ensimmäinen 50 mm:n Summicron-M-objektiivi, joka debytoi vuonna 1956.

Yhtiö sanoo, että titaani tarjoaa”poikkeuksellisen vetolujuuden, pienen painon ja korroosionkestävyyden”samalla kun se on 45 % kevyempi ja 25 % kovempi kuin messinki, materiaali, jota yritys yleensä käyttää. käyttää kameran komponentteihinsa. Lisäksi, koska 35 mm:n filmikamera perustuu mekaanisiin toimintoihin, se ei vaadi akkua toimiakseen eikä siinä ole digitaalisia elementtejä. Käyttäjillä on siis oltava pääsy tuettuihin elokuviin voidakseen todella käyttää Leica M-A Titan-kameraa.

On syytä mainita, että Leica valmistaisi vain 250 yksikköä M-A Titan-sarjaa maailmanlaajuisesti. Jokaisessa näistä sarjoista tulee ainutlaatuiset erikoisnumerot, jotka on kaiverrettu sekä kameraan että objektiiviin. Käyttäjät saavat laatikkoon myös aitoustodistuksen ja titaanilehtisen.

Nyt, ennen kuin puhut huoneessa olevaan norsuun, joka on Leica M-A Titan-setin hinta, suosittelemme, että tartut istuimeen, koska se saattaa järkyttää. Leica M-A Titanin hinta on noin 20 000 dollaria, mikä tarkoittaa 15 56 637 rupiaa. Jos tämä ei järkyttänyt sinua ja aiot hankkia sellaisen itsellesi, se onon tällä hetkellä Leican virallisella verkkosivustolla ja sen offline-myymälöissä. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että sinun on rekisteröidyttävä saadaksesi ilmoituksen, kun se on ostettavissa.

Joten, mitä mieltä olet uudesta Leica M-A Titanista? Käytätkö rahasi tähän? Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa ja pysy kuulolla lisää tällaisista mielenkiintoisista tarinoista.

Jätä kommentti

Categories: IT Info