Oudoista simulaattoripeleistä ei ole pulaa, mutta oletko koskaan simuloinut ruumiin leikkaamista? Marraskuusta 2022 alkaen sinulla on mahdollisuus ottaa vastaan ​​kammottava ammatti mukavasti omasta kodistasi. Työkaluja ei tarvita; puke bucket valinnainen.

Team17 on ilmoittanut, että se tekee yhteistyötä kehittäjä Woodland Gamesin kanssa julkaistakseen Autopsy Simulatorin PC:llä myöhemmin tänä vuonna. Pelin julkaisuikkuna on marraskuussa 2022 ja sopivan kammottava traileri, jossa on päätön ruumis. Joo, se ei estä mitään. Jos pelasit aiemmin tänä vuonna julkaistua demoa, tiedät, että se menee loppuun asti.

DUALSHOCKERSIN PÄIVÄN VIDEO

Autopsy Simulator on kaksiosainen peli, jossa Toinen puoli on pelin”simulaattori”-osa, jossa tutkit tapaustiedostoja selvittääksesi, mikä sai vainajan laskeutumaan pöydällesi, ja sitten pelin tarinatila, Autopsy Simulator: Dead Memories.

Ruumiinavaussimulaattori: Kuolleet muistot on kerronnallinen kokemus, joka sijoittuu surkean ruumishuoneen rajoihin. Se seuraa patologi Jackia psykologisen kauhutarinan läpi, jossa patologi näkee kamppailevan omien sisäisten demoniensa kanssa yrittäessään suorittaa kauheita tehtäviään.. Se on varmasti pelottavaa, ja jos pelasit demon aiemmin tänä vuonna, olet jo saanut maistaa Dead Memoriesia, sillä demo oli siivu tästä erillisestä tarinasta.

Toistaiseksi Autopsy Simulator on julkaistu vain PC:lle (Steamin kautta), ja sen on määrä julkaista marraskuussa 2022.

Categories: IT Info