muistoksi

Riichiro Inagakin Dr. Stone päättyi 6. maaliskuuta 2022 annettuaan meille yhteensä 232 lukua. Manga-yhteisö rakasti sitä, kuinka kirjailija suoritti Senkun matkan ihmisen sivilisaation palauttamiseen. Useille faneille oli kuitenkin sydäntäsärkevää, että uskomaton manga on tullut päätökseen. Joka tapauksessa, Dr. Sone-faneilla on jotain muutakin odotettavaa tänä vuonna. Ilmeisesti mangaka ilmoitti uuden luvun mangasarjalle sekä TV-anime-erikoissarjan nimeltä”Dr. Stone: Ryusui.”

Viikoittaisen Shonen Jump-lehden viimeisimmässä numerossa kirjoittaja vahvisti, että kauan odotettu erikoisluku ilmestyy numerossa 31, joka on määrä julkaista 4. heinäkuuta. 2022. Samana päivänä saamme Dr. Stonen osan 26. Ilmoituksen mukaan erityinen luku on tarkoitettu Ryusuin TV-anime-erikoistapahtuman muistoksi.

DUALSHOCKERS PÄIVÄN VIDEO

Tekijä julkaisi myös Dr. Stone Ryusuin ensimmäisen virallisen avainvisuaalin, jossa on mukana kolme sarjan pääproganistia, mukaan lukien Senku. Promotaide vahvisti, että TV-erikoisesitys esitetään Japanissa 7. heinäkuuta 2022. Sen lisäksi Ryusui-jakson ensimmäinen traileri on myös ulkona, mikä antaa meille hyvän käsityksen jakson juonesta.

Lisää: Cyberpunk Edgerunnersin julkaisupäivä vahvistettiin ensimmäisessä teaserissa

Dr. Stone-animesarjan toinen kausi päättyi maaliskuussa 2021 sen jälkeen, kun meille on annettu yksitoista jaksoa. Siitä on siis aikaa, kun olemme nähneet Senkun näytöillämme. Onneksi TMS Entertainment työskentelee Dr. Stone-anime-sovituksen kolmannen kauden parissa. Anime palaa kolmannella tuotantokaudella vuonna 2023; Studio ei kuitenkaan ole vielä paljastanut tarkkaa julkaisupäivää.

Yhteisö on toistaiseksi innoissaan uudesta luvusta ja TV-erikoissarjasta, ja saatamme kuulla tietoja kolmannesta tuotantokaudesta myöhemmin tänä vuonna. Animenäyttely palaa tänä vuonna heinäkuussa, joten on mahdollista, että Dr. Stone saa tapahtuman aikana paneelin, jossa keskustellaan sarjan tulevaisuudesta.

Categories: IT Info