Squid Gamen kausi 2 on vahvistettu, ja sarjan luoja Hwang Dong-Hyuk on jakanut juonen yksityiskohdat.

Virallisen Netflixin kautta jaetussa viestissä Twitter, Dong-Hyuk puhui ohjelman menestyksestä ja tarjosi”valtava huuto faneille ympäri maailmaa. Kiitos, että katsoit ja rakastit esitystämme.”

Vaikka Netflix oli aiemmin ehdottanut, että toinen tuotantokausi Tämä on ensimmäinen kerta, kun suoratoistojätti vahvistaa sen tapahtuvan.

Dong-Hyuk jakoi muutaman vihjeen siitä, mitä voimme odottaa näkevämme Squid Game-kauden aikana 2 esitetään lopulta, mikä vahvistaa, että sekä Gi-hun että The Front Man palaavat tulevissa jaksoissa. Meille kerrotaan myös, että”mies puvussa ddakjin kanssa saattaa olla palannut”ja että”sinulle esitellään myös Young-Heen poikaystävä Cheol-Su.”

Hwang Dong-Hyukin kirjoittajalla, ohjaajalla, tuottajalla ja @squidgamen luojalla on viesti faneille: pic.twitter.com/DxF0AS5tMM12. kesäkuuta , 2022

Katso lisää

Sen sijaan, että puhuisit hahmojen kohtalosta, nämä vihjeet antavat vihjeen siitä, millaisia ​​pelejä aiomme nähdä kaudella 2. Ei ole täysin selvää, palaako ddakji-peli, mutta ohjelman fanit muistavat Young-Heen Red Light, Green Light-pelin pelottavana kasvona. Hänen’poikaystävänsä’esiintyminen peleissä viittaa samanlaiseen tehtävään, mutta on mielenkiintoista nähdä, kuinka ideaa kierretään uudelle kaudelle.

Tällä hetkellä Squid Gamen 2. kaudella ei ole julkaisupäivää, Mutta tiedämme, että Dong-Hyuk itse on sanonut, että älä odota sitä aikaisintaan vuonna 2023, joten joudut todennäköisesti odottamaan melkoisesti, vaikka olisit vasta tulossa esitykseen.

Tarvitsetko jotain, joka auttaa ajan kuluttamisessa? Tässä on 50 parasta Netflix-ohjelmaa juuri nyt.

Categories: IT Info