Kuva: The Pokémon Company

Me tiedät nyt paljon enemmän tulevasta 9. sukupolvesta Pokémon-pelejä. Pokémon Scarlet ja Violet pyrkivät ravistelemaan sarjan kaavaa muutamalla eri tavalla, kuten neljän pelaajan yhteistyöllä ja täysin avoimella maailmalla, mutta yksi keskeinen asia ei ole muuttunut tulevien pääpelien myötä.

Scarlet ja Violet jatkavat perinnettä julkaista kaksi eri versiota samasta pelistä. Jotkut saattavat ajatella, että punainen on vain viileä, rohkea väri, mutta tuossa violetissa sävyssä on tietty mystinen viehätys. Mutta on olemassa muutamia muita asioita, jotka erottavat versiot toisistaan ​​– enemmän kuin normaalisti – jotka voivat vain vaikuttaa mielipiteesi.

Aloitetaan ilmeisestä, legendaarisista. Laatikon kaunottaret tällä kertaa ovat Koraidon ja Miraidon, kaksi käärmeen näköistä Pokémonia rohkeilla väreillä ja isoilla, räikeillä kuvioilla. Koraidon on Scarletin yksinoikeus, kun taas voit löytää Miraidonin Violetista. Samankaltaisesta asennosta huolimatta nämä kaksi erittäin voimakasta’mons’a ovat melko erilaisia.

Leveys Kuvat: The Pokémon Company

Seuraava, ja ehkä tärkein ero, on jotain aivan uutta sarjassa. Scarletilla ja Violetilla on eri professori valitsemasi version mukaan. Professori Sada on sandaaleissaan, luolanaisasussaan ja asusteissaan Pokémon Scarletin asiantuntija. Professori Turon purppura-musta body – johon myös kengät ovat osa – on ohjaajasi Pokémon Violetissa.

Se on kaikki, mitä tiedämme näistä kahdesta toistaiseksi, mutta internetissä on joitain tunteita näistä asioista. kaksi. Kyllä, niitä on mukava katsella, heh. Mutta enimmäkseen ymmärrämme, että jotkut ajattelevat, että riippuen siitä, minkä peliversion valitset, toinen professori on konna. Emme ole varmoja, pystymmekö taistelemaan jompaakumpaa näistä kahdesta.

Professori Sadan epätavallinen yhdistelmä luolanaisten vaatteita ja laboratoriotakkia on varmasti outoa ensi silmäyksellä, mutta jälleen kerran, kyse on ylimääräisistä yksityiskohdista! Takin hammasnapit; turkki kauluksen ympärillä; ja sen hieman luonnonvalkoinen väri. Sadalla on myös kaikkien Pokémon-professorien parhaat hiukset. siellä. Sanoimme sen. Professori Turolla on paljon yksinkertaisempi, nykyaikaisempi muotoilu – hän näyttää myös paljon vakavammalta ja vähemmän seikkailunhaluiselta kuin Sada, mutta hänen siisti ulkonäkönsä, kasvojen hiukset ja tuo body tekevät hänestä erittäin miellyttävän silmille.

korkeus 0=”5 tai0 korkeus 0″3N2Ij48L”3 (Kuva: The Pokémon Company)

Viimeinen ero on jotain muuta, jota fanit ja me olemme spekuloineet. Pokémon Scarlet ja Violet näyttävät menevän teemaan menneisyys vastaan ​​tulevaisuus. Legendaaristen ja professorien mallit puhuvat puolestaan, mutta niin puhuvat heidän nimensä! Miraidon ja Koraidon sisältävät nimissään japanin sanat muinaiselle (korai) ja tulevalle (mirai), kun taas Sada ja Turo viittaavat espanjalaisiin sanoihin menneisyys (pasado) ja tulevaisuus (futuro). Samanlaisia ​​nimeämiskäytäntöjä on myös muilla kielillä.

Jos fanien teoriat professoreista osoittautuvat oikeiksi ja joudumme todellakin kohtaamaan toisiamme vastaan, se näyttää vain jyräävän totuuden, että tämä tulee olla perinteiden ja modernisaation taistelu, vanhan ja uuden yhteentörmäys, menneisyyden ja tulevaisuuden välinen törmäys! Lyö vetosi siitä, kuka voittaa nyt!

Vain kolmen minuutin traileri ja joitain lisätietoja osoitteessa virallisella verkkosivustolla, siitä on mukava saada pois! Nyt kun tiedämme, että voimme mennä uudelle Pokémon-matkalle 18. marraskuuta, ihmiset alkavat päättää, minkä version he valitsevat. Legendaaristen lisäksi emme tiedä, mitkä muut Pokémonit ovat eksklusiivisia mihin tahansa versioon.

Joten, minkä version aiot hankkia? Herättääkö tulinen Scarlet intohimon sydämessäsi? Vai herättääkö sähköistävä violetti elämäsi? Äänestä alla olevissa kyselyissämme ja kerro kommenteista, mitä muita eroja toivot näkeväsi.

Mikä professori on suosikkisi? (58 ääntä)

Professori Sada lämmittää sydäntäni!34 %Professori Turo on se kipinä, jota tarvitsen.24 %Molemmat? Miksei molemmat?19 %Molemmat ovat outoja. En ymmärrä Internetiä. Apua.22 %

Okei, Team Scarlet vai Violet? (59 ääntä)

Team Scarlet, räjähdys menneisyydestä, aina!24 %Olen Team Violet, katson aina eteenpäin!41 % Mikä versio? Se on molemmat versiot minulle!10 %Oho, jatka vain! Emme tiedä vielä NIIN paljon. Tarvitsen lisää aikaa!20 %Miksi haluaisin jommankumman? Pokémon on edelleen huono.5 %

Categories: IT Info