Tulevaisuus on lähellä, kaverit! Muista aika, jolloin kuljesit data-CD-levyjä, poltit niille tietoja (pysyvästi), kirosit epäluotettavia 2 ja 4 Gt:n flash-asemia. No, kaikki on nyt mennyttä! Micron julkisti maailman kapasiteetin microSD-kortin, ja se voi tallentaa monia asioita.

i400:n kapasiteetti on jopa 1,5 Tt, mikä riittää kaikille IMDB Top 250-elokuville sekä kaikille Bobille Dylanin albumit ja verotietosi (jos haluat koskaan saada ne yhteen paikkaan). Vitsi sivuun, se on valtava askel kohti maailman tallennusongelmien ratkaisemista. Harmi, että useimmissa nykyaikaisissa älypuhelimissa ei ole microSD-korttipaikkaa, eikö niin?

i400 on saatavana eri kapasiteetteina

Micron saavutti ennätyskapasiteetin käyttämällä 176-kerroksen 3D NAND-tekniikka. Tämä on sama tekniikka, jota käytetään SSD-levyissä, ja periaatteessa se pinoaa muistisoluja päällekkäin 3D-kuviolla. Tietysti i400 on aluksi hullun kallis, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että edellinen ennätyksen haltija-1TB C200-malli-heikkenee ja tulee edullisemmaksi. Kun tämä malli tulee kauppoihin, lisäämme sen ehdottomasti parhaiden microSD-korttivalikoimaamme!

Lue myös:

Categories: IT Info