Vaikka Itse Arch Linux on nykyään melko helppo asentaa nopean asennusprosessin ja järkevien oletusasetusten ansiosta Archinstallin ansiosta. Niille, jotka etsivät mukavaa ja hiottua kokemusta, EndeavourOS on edelleen yksi mukavista Arch-pohjaisista Linux-työpöytäjakeluista.

EndeavourOS 22.6″Artemis”julkaistiin perjantaina osana heidän tavallisia ISO-päivityksiä. Artemis-julkaisun myötä he ovat ottaneet hyviä harppauksia Arm-tuen parantamisessa, koska he aloittivat Arm CPU-arkkitehtuurihaaransa kaksi vuotta sitten. Kehittäjät ovat pyrkineet parantamaan asennuskokemusta EndeavourOS x86_64:n kanssa. Uusi Arm-asennusohjelma tukee tällä hetkellä vain ODROID N2/N2+:aa ja Raspberry Pi:tä, kun taas Armin yksilevytietokoneiden tukia odotetaan myöhemmin.

EndeavourOS:n Atermis-käynnistyksen tausta.

EndeavourOS 22.6 toimitetaan Linux 5.18-pohjaisen ytimen kanssa, Mesa 22.1.2 uusimmille avoimen lähdekoodin näytönohjaimille, tuki NVIDIA R515:n omalle ohjainpinolle ja joukolle muita päivitettyjä paketteja. EndeavourOS 22.6 käyttää nyt myös WirePlumberia PipeWire-Media-Sessionin sijaan, erilaisia ​​Xfce-työpöytäpakettien parannuksia ja monia muita päivityksiä.

Latauksia ja lisätietoja EndeavourOS 22.6:sta osoitteessa EndeavourOS.com.

Categories: IT Info