Näitä Android-ja iOS-mobiilisovelluksia ei ole enää! Ne ovat lakanneet olemasta! Ne ovat vanhentuneet ja ovat menneet tapaamaan valmistajaansa! Monty Pythonin esittelyjä lukuun ottamatta näyttää siltä, ​​​​että Google on vihdoin alkanut lunastaa lupauksensa tappaa Hangouts.

Ja vaikka Hangoutsilla on vielä aikaa… hengailla (tarkoitettu), mobiilisovellukset ovat alkaneet sulkeutua, koska raportoinut 9to5Google. Google aikoo luopua Hangouts-brändäyksestä kokonaan tänä syksynä, ja hangouts.google.com-asiakasohjelma on käytettävissä lokakuuhun 2022 saakka.

Henkilöt, jotka käyttävät edelleen Hangoutsia (työpöytäkoneella), saavat kuukauden varoituksen, kun sen aika tulee. viimeinen hautakivi pystytetään marraskuussa. Pari päivää sitten Google kehotti Hangouts-käyttäjiä siirtymään Chatiin, ja yksityiskohtaiset ohjeet kuinka se tehdään.

On aika siirtyä

No, siitä on pitkä aika, eikä kukaan ole enää todella yllättynyt, mutta on surullista nähdä Googlen olevan Google ja lähettää kaikki nämä asiat Google Graveyard (tämä paikka on täynnä, sanon teille!).

Hangouts-mobiilisovellukset Androidille ja iOS:lle ovat jo kuolleet monille käyttäjille, kuten näyttää. Ovatko ne poissa laitteestasi? Vai oletko jo muuttanut? Jaa Hangouts-surusi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lue myös:

Categories: IT Info