Glance pyrkii tuomaan mainoksia Android-älypuhelinten lukitusnäyttöihin kaikkialla Yhdysvalloissa, eikä Samsung Galaxy-laitteita välttämättä vapauteta. Huhujen mukaan Glance saattaa julkaista alustansa yhteistyössä yhdysvaltalaisten matkapuhelinverkko-operaattoreiden kanssa seuraavan kahden kuukauden aikana.

Glance, InMobi Groupin tytäryhtiö, toimittaa mediaa, uutisia, mainoksia ja arkipelejä Android-puhelimiin lukitusnäytöt, erityisesti Aasian markkinoilla, joilla yritys on tehnyt yhteistyötä älypuhelinten OEM-valmistajien, kuten Samsungin, kanssa.

Yhdysvalloissa Glance pyrkii kuitenkin tekemään yhteistyötä operaattorien eikä laitevalmistajien kanssa. USA:n verkko-operaattoreilla on paljon vahvempi vaikutus mobiilimarkkinoihin kuin muualla, ja Glance ilmeisesti pyrkii tarjoamaan sisältöään Android-lukitusnäytöille kumppanioperaattoreiden kautta.

Milloin Glance saattaisi julkaista Yhdysvalloissa?

Äskettäisen anonyymeihin lähteisiin viittaavan raportin mukaan (osoitteen TechCrunch), Glance aikoo julkaista mainosten jakelupalvelunsa Android-lukitusnäytöille”kahden kuukauden sisällä”. Älypuhelinbrändejä tai-operaattoreita ei kuitenkaan mainittu.

Glancen toimittama sisältö ja mainokset on räätälöity käyttäjien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ja oletettavasti Android-älypuhelinten käyttäjät voivat kieltäytyä palvelun käytöstä ja käyttää tavallista Android-tai Samsungia. Sen sijaan yksi käyttöliittymän lukitusnäyttö.

Jos Glance on kuitenkin oletusarvoisesti käytössä, lukemattomien asiakkaiden odotetaan pitävän mainoksiin perustuvan lukitusnäytön päällä eivätkä vaivaudu muuttamaan asetuksiaan. Pohjimmiltaan tämä paljastaisi miljoonat Android-älypuhelinten käyttäjät Yhdysvalloissa uudelle, lähes kaikkialla olevalle mainosten/sisällön jakeluverkostolle.

Liity SamMobilen Telegram-ryhmään ja tilaa YouTube-kanavamme saadaksesi välittömät uutispäivitykset ja perusteelliset arvostelut Samsung-laitteista. Voit myös tilata päivityksiä meiltä Google-uutisissa ja seurata meitä Twitter.

Categories: IT Info