Xbox lopettaa uusien Xbox 360-pelien lisäämisen Games With Gold-palveluunsa myöhemmin tänä vuonna lokakuussa.

Aiemmin tällä viikolla Xbox-asiakkaat ilmoitti saaneensa Microsoftilta sähköpostiviestejä, joissa paljastettiin, että Games With Gold luopuu Xbox 360-peleistä myöhemmin tänä vuonna lokakuussa. Tämä johtuu ilmeisesti siitä, että Microsoft on saavuttanut luetteloon mahtuvien Xbox 360-pelien rajan.

“1. lokakuuta 2022 alkaen kuukausittaiset pelit tarjotaan Xbox Game Pass Ultimate-ja Xbox Live Gold-jäsenille Games with-palvelun kautta. Gold ei enää sisällä Xbox 360-pelejä”, sähköpostissa lukee.”Olemme saavuttaneet kykymme tuoda Xbox 360-pelejä luetteloon.”

Games With Gold on kuukausittainen bonus Xbox Live Gold-tai Xbox Game Pass Ultimate-tilauksen tehneille Xbox-asiakkaille. Tähän asti Microsoft valitsi joukon ilmaisia ​​taaksepäin yhteensopivia pelejä Xbox 360-aikakaudelta ja asetti ne Xbox One-ja Xbox Series X/S-pelaajille kuukaudeksi.

Vaikka Xbox 360-pelit poistuvat Gamesista. Goldin myötä palvelu sisältää edelleen Xbox One-pelejä. Lisäksi samat alennussäästöt, joita Games With Gold-jäsenet ovat tottuneet saamaan joka kuukausi, eivät katoa lokakuussa.

Kuitenkin kaikki Xbox 360-pelit, jotka lataat Games With Goldin kautta ennen lokakuuta 2022 on sinun säilytettäväsi ikuisesti. Asiakkaille lähetetyt sähköpostit paljastavat, että he voivat säilyttää kaikki aiemmin ladatut pelit, vaikka he itse asiassa lopettaisivat Games With Gold-jäsenyytensä milloin tahansa tulevaisuudessa. Games With Gold saattaa saada hitin, mutta se säilyttää silti joitain etuja.

Viime vuoden marraskuussa Xbox lisäsi Max Paynen ja FEARin viimeiseen taaksepäin yhteensopivuusluettelopäivitykseensä.

Categories: IT Info