Tavallista Androidia lukuun ottamatta Käyttöjärjestelmän päivitykset, Samsung julkaisee jatkuvasti uusia tietoturvakorjauksia Galaxy-älypuhelimiinsa ja-tabletteineen. Nämä tietoturvakorjaukset pitävät laitteet turvassa ja varmistavat, että hyökkääjät eivät pääse käsiksi käyttäjätietoihin. Mutta on vielä yksi tapa, jolla voit pitää laitteesi suojattuna.

Voit asentaa erikseen Google Play-järjestelmäpäivitykset Galaxy-älypuhelimeesi tai-tablettiisi. Nämä päivitykset julkaisee suoraan Google, ja voit asentaa ne Samsungin Android-käyttöjärjestelmän päivityksistä ja tietoturvapäivityksistä riippumatta.

Google Play-järjestelmäpäivitysten lataaminen Galaxy-laitteille

Googlen asentaminen Pelaa järjestelmäpäivitystä, toimi seuraavasti:

Vaihe 1: Avaa Asetukset-sovellus Galaxy-älypuhelimessa tai-tabletissa.

Vaihe 2: Napauta Biometriikka ja suojaus.

Vaihe 3: Napauta nyt Google Play-järjestelmäpäivitystä. Laite tarkistaa nyt uusimman päivityksen ja asentaa sen. Jos saatavilla on uusi päivitys, saatat joutua käynnistämään laitteesi uudelleen, kun päivitys on asennettu.

Jos et asenna näitä päivityksiä manuaalisesti, ne asennetaan automaattisesti, kun puhelin käynnistyy uudelleen. Tämä prosessi voi kuitenkin tapahtua vain muutaman kuukauden välein, joten on parempi tarkistaa Google Play-järjestelmäpäivitykset ajoittain ja asentaa ne manuaalisesti, jotta Galaxy-laitteesi pysyy mahdollisimman suojattuna.

Liity SamMobilen Telegram-ryhmään  ja tilaa YouTube-kanava, josta saat välittömiä uutispäivityksiä ja perusteellisia arvioita Samsung-laitteista. Voit myös tilata päivityksiä meiltä Google-uutisissa ja seurata meitä Twitter.

Categories: IT Info