Applen M2 MacBook Air tulee myyntiin 15. heinäkuuta, ja ennen kuin saamme lisätietoja tästä mallista, ensimmäinen Katso sisäosat osoittavat jyrkän eron tämän koneen ja MacBook Pron välillä. Ensinnäkin Apple on päättänyt olla sisällyttämättä jäähdytystuuletinta, mikä on sama lähestymistapa, jota yritys noudatti M1 MacBook Airissaan.

M2 MacBook Airin äänenlaatu saattaa heiketä uudemman ansiosta. Uusimmissa kuvissa näkyvä muotoilu

Kuvagalleriassa näkyy M2 MacBook Air ilman takapaneelia, ja 9to5Mac raportoi, että aivan kuten suora edeltäjänsä, uusin kannettava Mac toimitetaan ilman tuuletinta. Sen sijaan siinä on jäähdytyselementti, joka peittää SoC:n ja muut komponentit, mutta tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, kuinka hyvin tämä jäähdytysrakenne on hajonnut. Jäähdytyksen hieman parantamiseksi raportissa kerrotaan, että suuren jäähdytyselementin päällä on grafiittiteippi, mutta saamme nähdä kuinka hyvin tämä yhdistelmä toimii, kun M2 kuormitetaan.

Vaikka liittimet näyttävät vakiolta, kaiuttimet on sijoitettu saranaan sen sijaan, että ne olisivat näppäimistön vieressä MacBook Pro-malleissa. Tämä muutos voi johtaa äänen alenemiseen, mitä kuluttajat eivät haluaisi nähdä tai kuulla tuotteessa, joka on kokenut massiivisen suunnittelumuutoksen. Muita osia ovat kolmiosainen akku sekä Force Touch-ohjauslevy, jotka ovat yleisiä muissa MacBook-malleissa.

Kuvissa näkyvä väri on Midnight, ja raportin mukaan M2 MacBook Air tarjoaa enemmän”sinistä”ulkopuolelta kuin mitä näkyy Applen verkkosivuille ladatuissa renderöissä ja lehdistömateriaalissa. Johtuuko tämä ero valaistuksesta vai ei, saamme selville, kun ensimmäinen käytännönläheinen ja arvostelusisältö on ladattu muutaman päivän sisällä.

Mitä pidit näistä muutoksista? Kerro meille kommenteissa.

Kuvien tekijät-iFixit

Uutislähde: 9to5Mac

Tässä viestissä mainitut tuotteet

Categories: IT Info