Valve kiinnittää huomionsa hybridi-käsipelikonsoliin ja kannettavaan tietokoneeseen valmistavaan GPD:hen tarjotakseen Steam-käyttöjärjestelmän, osuvasti nimetty Steam OS:n, optimointia käytettäväksi heidän uusin GPD WIN Max 2-konsolinsa.

Valve työskentelee GPD:n kanssa tuodakseen optimoidun SteamOS:n jälkimmäisen uusimpaan kannettavaan hybridijärjestelmään

GPD julkaisi äskettäin uuden järjestelmän, joka sisältää AMD:n yksityiskohdat Ryzen 7 6800U-prosessori, yksi markkinoiden kahdesta kämmenlaitteesta, jotka heiluttavat uusinta AMD-suoritinta. Toinen? AOKZOE ja heidän äskettäin luotu A1-kämmenjärjestelmä tarjoavat muototekijän, joka yhdistää Steam Deckin ja vanhemman Onexplayer Mini Intel-version.

GPD:n järjestelmä on kokeiltu ja todellinen muoto, jota he ovat käyttäneet vuodesta 2016 lähtien. osui markkinoille. Äskettäin julkaistun Win Max 2:n, joka tarjoaa AMD Ryzen 7 6800U-tai Intel Core i7-1260P-prosessorit, myötä sillä on merkittävämpi vaikutus vähitellen kasvavilla kämmenlaitteiden markkinoilla. Lisäksi näyttötila on paljon suurempi kuin useimpien kannettavien tietokonekonsolien, mikä voi tarjota helppokäyttöisyyden.

Näiden prosessorien viimeaikaiset arvostelut ja vertailuarvot osoittavat, että AMD Ryzen 7 6800U on parempi vaihtoehto pelaamiseen. AMD APU tarjoaa 12 CU:ta, jotka perustuvat RDNA 2-arkkitehtuuriin, jotka GPD Win Max 2 jakaa Steam Deckin kanssa. Valven järjestelmä käyttää kuitenkin vain kahdeksaa CU:ta ja vanhempaa Zen 2-ydinarkkitehtuuria. Joten jos GPD:n järjestelmästä puuttuu optimointi, se parantaa suorituskykyä ja voi hyödyttää molempia osapuolia.

GPD:n uuden Win Max 2-järjestelmän Indigogo-kampanjasivulla yritys päivitti tukijoille Valven tiedot. otti yhteyttä yritykseen auttaakseen Steamin käyttöjärjestelmän optimoinnissa uutta konsolia varten. Nämä yrityksen uutiset paljastavat, että Valve optimoi SteamOS:n AMD:n uudemmalle Zen3+-arkkitehtuurille ja tehostaa tehokkaampia RDNA 2-pohjaisia ​​GPU:ita.

SteamOS:n optimointi GPD:tä ja AMD Ryzen 7 6800U-hybridikonsolia varten avaa myös ovia muille kädessä pidettäville pelijärjestelmäkonsoleille, kuten One Notebook, AYANEO ja AOKZOE.

GPD ehdottaa toistaiseksi käyttäjille esiasennettua Windows 11 Home-järjestelmää tai käyttöjärjestelmän vaihtamista ja Windows 10 LTSC:n vaihtamista. Windows 10 LTSC poistaa tietyt toiminnot, joita kämmenkonsoleissa ei vaadita tai joita tarvitaan, ja parantaa tehokkuutta hieman.

Categories: IT Info