Apple jatkoi tänään vuotuisen”Takaisin kouluun”-kampanjansa lanseeraamiseen ja aloitti takaisin kouluun useimmissa Euroopan maissa, joissakin maissa Aasiassa, Lähi-idässä ja Meksikossa.

Hyväksyttyihin laitteisiin kuuluvat MacBook Air, MacBook Pro ja iMac sekä iPad Pro ja iPad Air. Tukikelpoisia laitteita ovat M2 MacBook Pro ja ‌M2‌ ‌MacBook Air‌, jotka ovat Applen uusimpia laitteita. Arvokkaimmat lahjakortit ovat saatavilla Mac-tietokoneissa, ja iPadien mukana tulee hieman pienempi arvo.

Meksikossa, Turkissa, Tšekin tasavallassa, Belgiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Hongkongissa ja Kiinassa Apple ei tarjoa lahjakorttia, vaan sen sijaan antaa EDU-asiakkaille sarjan AirPod-laitteita ostaessaan uusi iPad tai Mac. Maissa, joissa AirPods on Back to School-vaihtoehto, Apple tarjoaa toisen sukupolven AirPodeja ilmaiseksi, mutta asiakkaat voivat päivittää kolmannen sukupolven AirPods-tai AirPods Pro-laitteeseen lisämaksusta.

Apple tarjoaa tavalliset koulutusalennukset, ja opiskelijat voivat saada edullisempia hintoja Mac-ja iPad-tietokoneisiin kunkin maan EDU-kaupan kautta. Opiskelijat saavat myös AppleCare+:n 20 prosentin alennuksella.

Applen Back to School-kampanja vaatii vahvistuksen UNiDAYSin kautta monissa maissa, ja täydelliset ehdot ovat saatavilla Applen maakohtaisten verkkosivustojen kampanjasivuilla.

Takaisin kouluun-tarjoukset ovat saatavilla opiskelijoille ja opettajille sellaisissa maissa, joihin kuuluu Meksiko, Iso-Britannia, Irlanti , Ranska, Saksa, Italia, Espanja, Itävalta, Tanska, Suomi , Norja, Ruotsi, Sveitsi, Belgia, Puola, Portugali, Tšekki, Alankomaat a>, Turkki, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Hongkong ja Kiina.

Applen Back to School-kampanja kestää 20. lokakuuta 2022 asti useimmissa yllä luetelluissa maissa, mutta se päättyy syyskuussa joissakin paikoissa, kuten Hongkongissa ja Kiinassa.

Categories: IT Info