ViewSonic on juuri julkistanut uuden Fogran-sertifioitu ammattimainen näyttö, upea ColorPro VP2786-4K. Siinä on 100 % Adobe RGB-värialue, mikä tarkoittaa, että se voi tuottaa todenmukaisen värintoiston kaikilla digitaalisilla ja tulostusvälineillä. Rehellisesti sanottuna en malta odottaa, että pääsen näkemään tämän toiminnassa, 100 % aRGB on vaikuttava, eikä sitä pidä sekoittaa yleisempään sRGB-asteikkoon. Se antaa meille 98 % DCI-P3:n ja sen mukana tulee myös todellinen 10-bittinen 4K-paneeli, joten se on melkoisen kuolaamisen arvoista katsottavaa.

Lisäksi näyttö on räätälöity Täysin uusi ColorPro Sense-ohjelmisto, joka ehdottaa automaattisesti Pantonen värikirjaston väriyhdistelmiä, jotka vastaavat parhaiten luojan visiota. Saat jopa intuitiivisen ColorPro Wheelin syvällistä värien hallintaa ja hallintaa varten. Se on melko siistiä sisällöntuottajille, ja sen pitäisi antaa sinulle mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Hinnasta ei valitettavasti ole vielä tietoa, mutta älä ylläty, kun huomaat sen olevan tuskallisen kallis.

Mitä ViewSonicilla oli sanottavana

“Valokuvaajat, painoalan ammattilaiset ja koloristit vaativat tarkan värintoiston edustaakseen näkemyksiään parhaiten, minkä vuoksi tarjoamme ratkaisuja, jotka takaavat heidän mestariteoksensa voidaan kopioida aidossa muodossaan”, sanoi Oscar Lin, ViewSonicin monitoriliiketoimintayksikön pääjohtaja. ”ColorPro VP2786-4K ottaa jälleen askeleen eteenpäin todellisen värinhallinnan alalla ohjelmiston ja laitteiston yhdistelmällä. Toivomme näin antavamme tekijöille vapauden määrätä, miltä heidän työnsä näyttää.”

Alan johtava väritarkkuus Fogra-sertifioinnilla

ColorPro VP2786-4K-näytössä on 100 % Adobe RGB-värialue, joka tarjoaa suuremman valikoiman väritarkkuutta todenmukaisiin tulosteisiin. Elokuvalaatuinen 98 % DCI-P3-väriavaruus tarjoaa laajan värispektrin leikkiä varten. Todellisen 10-bittisen värisyvyyden ansiosta sisällöntuottajat voivat odottaa yli miljardia väriä upean ja täyteläisen visuaalisen vaikutelman saavuttamiseksi.

Tarkan näytöstä paperiin värien tarkkuuden vuoksi ColorPro VP2786-4K-näyttö on sertifioinut uskottavin globaali organisaatio – Fogra, joka takaa absoluuttisen värintoiston. Tämä varmistaa tasaisen väritulostuksen kaikissa painetuissa materiaaleissa nimikorteista ja paperitarvikkeista pakkauksiin ja muihin materiaaleihin.

Pure Color Performance Exclusive ColorPro Sensen ja ColorPro Wheelin avulla

Näyttö täydentää täysin uutta ja eksklusiivista ColorPro Sensea ja tarjoaa todella esteettömän värisuorituksen. Ohjelmisto suosittelee automaattisesti useita vaihtoehtoisia paletteja Pantonen värikirjastosta auttaakseen tekijöitä ideoidensa visualisoinnissa ja toteuttamisessa. Käyttäjät voivat myös jakaa palettinsa muiden mainosten kanssa.

Lisäksi intuitiivinen linssipohjainen värisensori – ColorPro Wheel – antaa sisällöntuottajille mahdollisuuden kalibroida näyttöä ja ohjata OSD-asetuksia tehokkaaseen työnkulkuun yksinkertaisesti soittaa, samalla kun se on yhteensopiva Adobe Creative Suiten ja Capture One-muokkausohjelmiston kanssa. Näytön irrotettava magneettisuojus tarjoaa myös välittömän varjostuksen, joka poistaa ei-toivotun ympäristön valon ja parantaa tarkennusta.

Innovatiivinen näyttö sai alan kriitikoiden ylistystä – voitti himoitun iF Design Award 2021-, GOOD DESIGN AWARD 2021-ja Wallpaper-palkinnot. Smart Space Award 2021-kategoriassa Älykkäin suunnittelu + tekninen yhteistyö.

Categories: IT Info