On sääli sanoa se, mutta se näyttää Flashback 2:lta won ilmestyy vasta ensi vuonna! Tarkoitan, että siitä lähtien, kun pelasin peliä ensimmäisen kerran Sega Megadrivella, voin odottaa vain vähän kauemmin jatko-osaa. Microids ilmoitti aiemmin tänään Twitterissä, että Flashback 2 on lykätty vuoteen 2023, ja vaikka se alun perin suunniteltiin julkaistavaksi talvella, he painostavat sitä, jotta heillä olisi enemmän aikaa hioa otsikkoa, mikä sopii minulle.

Alkuperäisestä on kulunut vasta 30 vuotta. Toki siellä oli tuo 3D PS1-jatko-osa, mutta no… se oli kamala.

Flashback 2

Tietenkin Flashback 2 ei ole vain jatkoa 90-luvun klassikkopelille , mutta itse asiassa myös jatko modernille ja melko fantastiselle remasterille. Uudessa pelissä kerrotaan sisältävän viisi tasoa, joissa on myös suurempia ja monipuolisempia ympäristöjä, kuten viidakko, kaupunki, tehdas, avaruusalus jne. Toivottavasti ne keskittyvät myös selviytymisen ja pulmien sekoitukseen, mikä teki siitä. alkuperäinen niin hieno.

Siellä sanotaan myös olevan jonkin verran ajoneuvojen integrointia sekä uusi inventaariojärjestelmä, joka mahdollistaa aseiden muokkaamisen ja päivittämisen. Joka tapauksessa, en malta odottaa, että saan tämän käsiini, mutta soittolistani tuskin puuttuu juuri nyt!

Voit katsoa alkuperäisen twiitin alta.

pic.twitter.com/RVq7QX98fc

— Microids #Gamescom2022: H3.2 A10G l H7.1 B040 (@Microids_off) 22. elokuuta 2022

Katso virallinen esittelytraileri alta.

Categories: IT Info