Applen iMessage-palvelu voi tunnistaa tuntemattomista numeroista lähetetyt viestit roskapostiksi tai roskapostiksi, jotta voit välttää tietojenkalasteluyritykset. Voit ilmoittaa roskapostista tai roskapostiviesteistä muutamalla yksinkertaisella vaiheella, sillä me kaikki olemme kuinka ärsyttäviä ei-toivotut viestit ovat, olivatpa ne peräisin yrityksiltä, ​​jotka lähettävät sinulle roskapostia kampanjatarjouksilla tai ovatko ne pahantahtoisia.

Tämä auttaa varmistamaan, että viestisovelluksesi ei tukkeudu ei-toivotuista viesteistä, mutta myös roskapostista tai roskapostista ilmoittaminen voi estää muita käyttäjiä lähettämästä roskapostia samasta tilistä. Näin voit ilmoittaa roskapostista tai roskapostista muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Miten ilmoittaa roskapostista tai roskapostista iPhonessa

Käynnistä Messages iPhonessa. Avaa tekstiviesti numerosta, jonka haluat ilmoittaa roskapostiksi tai roskapostiksi. Napauta seuraavaksi Ilmoita roskapostista. Napauta lopuksi Poista ja ilmoita roskapostista iPhonesi näyttämässä ponnahdusikkunassa.

Jos teet niin, yhteyshenkilön tiedot ja viesti lähetetään automaattisesti Applelle. Lisäksi viesti poistetaan pysyvästi laitteestasi.

Huomaa, että roskapostin tai roskapostin ilmoittaminen ei tarkoita, että lähettäjä ei voi lähettää sinulle viestejä. Tämän lisäksi joskus vaihtoehto Ilmoita roskapostista ei välttämättä näy viestiketjussa. Voit käsitellä näitä molempia ongelmia tehokkaasti oppimalla estämään tekstiviestit iPhonessasi täältä.

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua oppimaan ilmoittamaan roskapostista tai roskapostista iPhonessasi. Jos sinulla on kysyttävää, kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Lue lisää:

Categories: IT Info