Voit helposti muokata iPhonen viestien hälytysääntä. iPhonesi mukana tulee jo joukko hälytysääniä tekstiviesteille. Voit tarkastella niitä ja valita eri tekstisävyn oletusarvosta. Tämä ei ainoastaan ​​auta sinua mukauttamaan iPhoneasi mieltymystesi mukaan, vaan se on myös hyödyllinen asetus, jota voit muokata, koska se voi auttaa sinua erottamaan tekstiviestit muista ilmoituksista.

Näin voit mukauttaa hälytysääntä viestit iPhonessa muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Opi mukauttamaan iPhonen viestien hälytysääntä

Avaa Asetukset iPhonen aloitusnäytöstä. Napauta Äänet ja haptiikka. Muissa malleissa asetukset voivat olla kohdassa Äänet. Napauta seuraavaksi Tekstiääni. Nyt sinulla on kaksi vaihtoehtoa: mukauta viestien hälytysääntä ja mukauta värinä. Voit muokata hälytysääniä napauttamalla Varoitusäänet-alla olevaa ääntä. Selaa käytettävissä olevien tekstiäänien luetteloa selaamalla. Voit kuunnella ääntä napauttamalla sitä. Huomaa, että voit napauttaa Tone Store ladataksesi uuden hälytysäänen iTunes Storesta. Tämän asetuksen alla voit myös muokata tekstien värinää napauttamalla Värinä. Tämä voi auttaa sinua havaitsemaan, onko iPhonesi saanut tekstiviestin vai muun ilmoituksen.

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua oppimaan mukauttamaan iPhonen viestien hälytysääntä. Jos sinulla on kysyttävää, kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Lue lisää:

Categories: IT Info