Muodauskohtaus Fallout 4:lle , vaikka se ei ole yhtä aktiivinen kuin Skyrim, on elinvoimainen. Pelin maailmaa laajentavia moduuksia on paljon ja ominaisuuksia, joihin Bethesdalla ei yksinkertaisesti ole aikaa. Bethesdan vanhemmat pelit voivat olla päänsärkyä modaamisen suhteen, mutta vuosien saatossa niiden pelit ovat muuttuneet vakaammiksi. Skyrim voi suorittaa kymmeniä modeja ilman ongelmia, eikä Fallout 4 eroa toisistaan.

Bethesda-modien suurin ongelma on, että niitä on liian monta. Jokaista modaa ei tietenkään voi asentaa, ellei hän halua kaataa pelinsä. Sen sijaan pelaajien on valittava, valittava ja kuratoitava kokoelma, joka sopii parhaiten heidän pelaamiseensa. Tämä luettelo voi auttaa pelaajia, jotka eivät tiedä mistä aloittaa etsiminen. Käynnistä modihallinta, hengitä syvään ja yritä asentaa joitain näistä mahtavista modeista Fallout 4:lle!

> PÄIVÄN VIDEO

10/10 Kotiäiti – Laajennetut siirtokunnat

Yksinkertaisesti, Homemaker lisää satoja uusia esineitä ja huonekaluja Fallout 4:n perusrakennukseen. Vaniljapohja rakennuskokemus voi tuntua puutteelta, ja valinnanvaraa on rajoitetusti. Lisäksi kaikki peruspelissä näyttää likaiselta – haluamme tuntea, että rakennamme joutomaata, emme vain siirrämme roskia. Kotiäiti antaa sen tunteen.

Ainoa todellinen haittapuoli on, että uusien esineiden valtava määrä voi olla vaikea navigoida. Fallout 4:n perusrakennusjärjestelmä tehtiin konsoleita ajatellen. Käyttöliittymä on suuri , eikä siinä ole ominaisuuksia, kuten avattavia valikoita. Kehittäjät eivät selvästikään odottaneet, että lajiteltaisiin useita satoja objekteja.

9/10 Start Me Up Redux

New Vegas ja Morrowind käyvät läpi intronsa noin viidessä minuutissa. Skyrimissä ja Fallout 4:ssä kuitenkin johdantojaksot jatkuvat tunnin verran. Peleille pelaajien vapaudesta, jotka kannustavat peleihin, se on aivan liikaa. Ei ihme, että vaihtoehtoiset käynnistysmodit ovat niin suosittuja.

Start Me Up Redux on Start Me Up-sovelluksen elvytetty, päivitetty versio. Sen lisäksi, että pelaaja voi ohittaa pitkän johdannon, hän voi halutessaan ottaa uuden taustatarinan, mikä tarkoittaa, että hän ei enää ole vanhempi, joka etsii poikaansa >. Modi jopa muuttaa pelin dialogia heijastamaan tätä. Se on tervetullut muutos, joka todella vapauttaa uusia roolipelejä.

8/10 Armorsmith Extended

Armorsmith Extended on loistava modi, joka lisää paljon uusia ominaisuuksia. Sen avulla pelaajat voivat yhdistää mitä tahansa panssaria lähes kaikkiin asuihin. Ilmeisesti tämä todella avaa hahmojen mukautusvaihtoehdot. Modi lisää myös joitain uusia panssarikappaleita ja parantaa olemassa olevien panssarien mukauttamista. Uudet värit ja modifikaatiot saavat sen tuntumaan melkein yhtä täydelliseltä kuin aseiden räätälöinti.

Armorsmith Extended lisää joukon uusia ominaisuuksia, aivan liian monia lueteltavaksi tässä. tehdä panssarista hauskempaa kokemusta. Muutokset ovat kaikki itsessään pieniä, mutta ne yhdessä tekevät modista tärkeän osan latausjärjestystä.

7/10 Paremmat asukkaat

Paremmat uudisasukkaat tekevät täsmälleen sen, mitä se sanoo; se parantaa pelin yleisiä uudisasukkaita. Se saattaa tuntua pieneltä muutokselta, mutta se lisää tervetullutta vaihtelua. Modin avulla uudisasukkaat näyttävät todella ainutlaatuisilta ja mielenkiintoisilta. He eivät kaikki enää käytä samoja tylsiä rättejä ja brahman-nahkaisia ​​asuja; sen sijaan ne voivat poiketa esimerkiksi puvuista, hauskoista hattuista tai jopa haarnisoista, aseista ja >Stimpaks.

Better Settlersissä on myös hienoja valinnaisia ​​korjaustiedostoja. Yhteisön vaatemerkki lisää panssareita Eli’s Armor Compendiumista. Valinnainen kuolleisuus-korjaus mahdollistaa sen, että uudisasukkaat voidaan tappaa (muiden NPC:iden, ei vain pelaajan toimesta), mikä antaa paljon syvyyttä siirtokuntien ryöstöille.

6/10 Maxwellin maailma

Fallout 4:lle ei ole saatavilla tonnia hyviä seikkailumoduuleja, mutta niitä on muutamia, ja Maxwell’s World on yksi niistä. Se on erittäin suuri, rakkaudella valmistettu modi, joka tapahtuu kummitetussa huvipuistossa. Modi sisältää uusia aseita, uutta musiikkia, ja äänitehosteita, mahtavan uuden huvipuistoalueen, melko kunnollinen ääninäyttelijä ja paljon muuta.

Maxwell’s World ei ole malli ihmisille, jotka nauttivat vakavista, historiallisista tarinoista. Mutta se on viihdyttävää ja pelaamisen arvoista. Sen tekemiseen käytetty huolellisuus on ilmeistä, ja sen pitäisi kestää useimpien pelaajien pari tuntia, joten se tekee siitä melkein kuin mini-DLC:n.

5/10 True Storms

True Storms on Fallout 4:nparas säämuoto. Kuten nimestä voi päätellä, se uudistaa myrskyt täysin, mutta sillä on myös useita vaikutuksia muuhun säähän. Esimerkiksi sumuefektit ja säteilypilvet eivät enää kulje seinien läpi. Tämän modin avulla rad-myrskyt tuovat joskus mukanaan aaveita. Tämä on melko intensiivinen ominaisuus, mutta kuten kaikki muutkin modin osat, se voidaan kytkeä päälle ja pois.

True Stormsissa on mahtavia hiukkastehosteita sadetta ja upeita salamaniskuja varten. , ja mukaansatempaavia ääniä. Se itse asiassa alkoi ääniuudistuksena, ja se näkyy. Myrsky-ja sadetehosteet kuulostavat fantastisilta.

4/10 Eli’s Armor Compendium

Elin haarniska Compendium lisää joukon uusia panssareita ja vaatteita Fallout 4:ään. Melkein kaikki uudet esineet näyttävät upeilta, ja monia niistä voidaan muokata tai värjätä uudelleen panssarityöpöydällä. Sen lisäksi, että mod lisää Elin panssareita myyvän myymälän, se lisää ne myös ryöstölistalle, jotta ne sulautuvat muuhun peliin.

Elin panssarikokoelma on luultavasti Fallout 4:n paras modi uudelle historiaystävälliselle haarniskalle. Siitä ei ole paljon muuta sanottavaa; Se vain tekee pelistä paremman. Modder, joka teki sen, sai jopa työpaikan pelien kehittäjänä, mikä on osoitus hänen 3D-mallinnustaidoistaan.

3/10 The Beantown Interiors Project

Tämä on täydellinen modi jokaiselle, joka on koskaan pettynyt Falloutin suljettujen ovien lukumäärään. Beantown Interiors Project avaa useita aiemmin suljettuja tai laudoitettuja taloja, jolloin pelaaja pääsee sisälle, tutkia ja ryöstää. Peruspelin laudoitettujen talojen määrä on melko pettymys, joten tämä modi on luonnollinen korjaus.

Interiors Project antaa pelille jollain tavalla syvyyttä se ei ole hankalaa tai pakotettua. Paikat, kuten Concord, joka aiemmin tuntui tyhjältä, herää eloon tilaisuuksien myötä. Rakennukset, jotka olivat aiemmin vain esteitä liikkumiselle, tarjoavat yhtäkkiä runsaasti peiton ja muita ainutlaatuisia yllätyksiä!

2/10 Tales From the Commonwealth

Tales of the Commonwealth on valtava modi, joka lisää uusia tehtäviä ja uusia kumppaneita strong>, kymmeniä uusia hahmoja ja tuhansia vuoropuhelurivejä Fallout 4:ään. Koska modin hahmot ja tehtävät ovat niin hajallaan ja niitä on niin paljon, modissa on jopa wiki-tyylinen sivu, joka opastaa pelaajia läpi osan sen sisällöstä. Se on loistava modi jatkuvaan leikkimiseen, ja se tuo pelin maailmaan paljon syvyyttä.

Tales From the Commonwealth lisää jotain, mitä Fallout 4 kaipaa kipeästi – mielenkiintoisia hahmoja, joiden kanssa puhua

vahva>. Se on mukavaa vaihtelua peliin, ja useimmat todella mielenkiintoisista hahmoista ovat kumppaneita, ja heitä on vain kourallinen.

1/10 epävirallinen Fallout 4-korjaus

Jos voisimme asentaa vain yhden Fallout 4-modin, se olisi tämä. Lähes jokaisessa Bethesda-pelissä on epävirallinen bugikorjaus. Ja lähes jokaisessa Bethesda-pelissä se on käytännössä välttämätön. Tämän korjaustiedoston korjaamien ominaisuuksien luettelossa on tuhansia merkintöjä bugituista kauppiaista pintakuviointihäiriöihin ja pelin rikkomiseen liittyviin ongelmiin, ja sitä päivitetään jatkuvasti lisää. Pelaajat eivät ehkä edes huomaa useimpia modin toimintoja, mutta he varmasti huomaavat jos heillä ei olisi sitä.

Epävirallinen Fallout 4 Patch eli UFO4P ansaitsee paikkansa yhdeksi kaikkien aikojen suosituimmista modeista. Sen loi sama omistautunut tiimi, joka loi epävirallisen Skyrim Patchin. On mahtavaa nähdä niin omistautuneita faneja, jotka ovat sitoutuneet korjaamaan nämä pelit, ja he ansaitsevat niin paljon tukea kuin voivat saada.

Categories: IT Info