Editor-arviot: Käyttäjäarviot:[Yhteensä: 0 Keskiarvo: 0].ilfs_responsive_below_title_1 { width: 300px; } @media(min-width: 500px) {.ilfs_responsive_below_title_1 { leveys: 300px; } } @media(min-leveys: 800px) {.ilfs_responsive_below_title_1 { leveys: 336px; } }

Nirosftin WifiDiagnosticsView on uusi ilmainen ohjelmisto, joka valvoo Windows 10:n tai 11:n langatonta verkkopalvelua ja näyttää kaikki tapahtumat, jotka tapahtuvat reaaliajassa. Se luo raportin, joka sisältää yhteyden Wi-Fi-verkkoon, langattomien verkkojen skannauksen, yhteyden katkeamisen Wi-Fi-verkkoon, epäonnistuneen yhteysyrityksen ja muut. Kun se havaitsee virheen, se kirjaa virhekoodin ja kuvauksen ja näyttää sen sinulle.

Jos mietit, mitä konepellin alla tapahtuu, kun käytät Wi-Fi-yhteyttä tietokoneellasi tai kannettavallasi, niin tämä ohjelmisto voi auttaa sinua. Pohjimmiltaan Wi-Fi-palvelut etsivät uusia yhteyksiä, kirjaavat virheet ja estävät/poistavat profiilin, kun muodostat yhteyden eri verkkoihin. Et yleensä näe näitä tapahtumia, mutta WifiDiagnosticsView voi auttaa sinua. Se voi kuunnella kaikkia tapahtumia, joita suoritetaan Windowsin Wi-Fi-palvelussa. Se näyttää oppaan, kuvauksen ajan kanssa. Voit myös viedä nämä tiedot.

Ilmainen Wi-Fi Service Tracer for Windows näyttää suoria Wi-Fi-tapahtumia

Tämän ohjelmiston käyttäminen on todella helppoa, koska se toimii kannettavassa tilassa. Sinulla on kuitenkin oltava järjestelmänvalvojan oikeudet, jotta voit näyttää Wi-Fi-tapahtumat. Hanki tämä ohjelmisto täältä ja käynnistä se ZIP-tiedoston purkamisen jälkeen. Pääliittymä on aluksi tyhjä.

Yritä nyt katkaista yhteys ja muodostaa yhteys uudelleen. Se havaitsee välittömästi nämä tapahtumat ja näyttää ne ohjelmiston pääliittymässä. Vaikka se etsii uusia verkkoja, tämä ohjelmisto pystyy tallentamaan sen.

Seuraavaksi voit viedä kaikki tapahtumat, jotka se on tallentanut puolestasi. Voit viedä raportin HTML-raportissa ja jakaa sen halutessasi jonkun kanssa. Tämän ohjelmiston Näytä-valikossa on vientivaihtoehto. Käytä sitä, niin se tallentaa ja avaa HTML-tiedoston oletusselaimessa.

Loppuajatuksia:

Jos olet utelias tietämään, mitä Wi-Fi-palvelut tarkalleen tekevät, kun käytät tietokonettasi, niin voit paljastaa sen käyttämällä tätä ohjelmistoa täällä. Se on hyvin suoraviivaista ja tekee sen, mitä se sanoo. Eikä vain Windows 11:ssä, vaan voit käyttää sitä myös Windowsin aiemmissa versioissa.

Categories: IT Info