Editor-arviot: Käyttäjäarviot:[Yhteensä: 0 Keskiarvo: 0].ilfs_responsive_below_title_1 { leveys: 300px; } @media(min-width: 500px) {.ilfs_responsive_below_title_1 { leveys: 300px; } } @media(min-leveys: 800px) {.ilfs_responsive_below_title_1 { leveys: 336px; } }

Tässä opetusohjelmassa opit kuinka luodaan reaaliaikaisia ​​ydinvedostiedostoja Windows 11 Task Managerin avulla. Kehittäjäkanavan uusi Windows Insider-päivitys tuo tämän uuden vaihtoehdon reaaliaikaisten ydinvedosten luomiseen. Tämän ominaisuuden avulla voit nyt luoda kaatumisraportin järjestelmän ollessa vielä käynnissä. Voit luoda viallisiin sovelluksiin tai ohjaimiin liittyviä vedoksia nyt ja viedä ne tiedostoon ja analysoida ne myöhemmin.

Nyt tapahtuu niin, että kaatumisraportti luodaan, kun järjestelmä todella kaatuu BSOD:n jälkeen. Mutta tämän uuden ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse odottaa kaatumisen tapahtumista ytimen kaatopaikkojen luomiseksi. Jos tiedät jo, että jokin sovellus tai ohjain on viallinen, voit luoda live-ytimen vedostiedoston tiedostoon. Tämä ominaisuus otetaan vähitellen käyttöön Windows Insider Dev-versiossa 25188.

Kuinka luodaan Live Kernel Dumps Windows 11 Task Managerin avulla?

Kuten olen jo maininnut, että Microsoft julkaisee tämän päivityksen hitaasti, joten kaikilla ei ole tätä. Voit kuitenkin ottaa tämän ominaisuuden käyttöön manuaalisesti kokeillaksesi sitä. On erittäin helppoa ottaa käyttöön Windowsin sisäpiiriversioiden ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissäsi ViVeToolilla.

Tässä käytän ViVeTool GUI:ta tämän live-ytimen vedosominaisuuden mahdollistamiseksi Windows 11:ssä. Voit lataa se täältä ja käynnistä se sitten. Paina F12-näppäintä ja lisää sitten kenttään ominaisuuden tunnus, 40430431.

Napsauta Aktivoi ominaisuus-vaihtoehtoa ja käynnistä sitten tietokoneesi uudelleen.

Nyt, kun tietokone käynnistyy uudelleen, avaa uusittu Task Manager. Siirry Tiedot-välilehteen ja sieltä sinun tarvitsee vain napsauttaa mitä tahansa palvelua hiiren kakkospainikkeella. Näet uuden vaihtoehdon nimeltä”Luo live-ytimen vedostiedosto”.

Tässä uudessa vaihtoehdossa on kaksi muuta vaihtoehtoa; ensin täydellisen live-ytimen vedostiedoston luomiseen. Ja sitten toinen vaihtoehto antaa sinun luoda ytimen pinon vedosvedoksen.

Tällä tavalla voit nyt ottaa helposti käyttöön Windows 11 Task Managerin live-ytimen vedosgeneraattorin. Etsi nyt Task Mangerista mikä tahansa palvelu, joka voi aiheuttaa kaatumisen, ja luo kaatumisraportti analysoitavaksi ennen kuin se tapahtuu. Voit käyttää tätä ominaisuutta missä tahansa palvelussa; Tarvitset kuitenkin edistyneitä IT-tietoja ymmärtääksesi raportin.

Lopullisia ajatuksia:

Jos olet tietotekniikan tai järjestelmänhallinnan parissa, saatat pitää tästä Tehtävienhallinnan uudesta ominaisuudesta. Voit nyt luoda ja viedä reaaliaikaisia ​​ydinvedostiedostoja eri palveluista. Pidin tästä uudesta vaihtoehdosta ja toivon todella, että he julkaisevat tämän ominaisuuden myös Windows 10:lle.

Categories: IT Info