Microsoft päivitti viimeksi Surface Laptop 2:n kesäkuussa, ja nyt kuukauden kuluttua yritys on jälleen ajamassa kannettavaan tietokoneeseen uutta laiteohjelmistoa. Surface Laptop 2 tulee elokuussa Vuoden 2022 laiteohjelmistopäivitys, joka lisää korjauksia mahdollisiin tietoturvahaavoittuvuuksiin eikä uusia ominaisuuksia, kuten voit odottaa. Näiden tietoturvakorjausten lisäksi elokuun laiteohjelmisto ei sisällä muita korjauksia ja muutoksia. Voit lukea täydellisen virallisen muutoslokin alta.

Muutosloki

Kuten ehkä tiedät, nämä laiteohjelmistopäivitykset julkaistaan ​​vaiheittain, mikä tarkoittaa, että kaikkia Laptop 2-laitteita ei päivitetä samaan aikaan. Laiteohjelmiston uusin versio toimitetaan kuitenkin lopulta kaikkiin Surface-laitteisiin. Mutta ennen kuin lataat sen, tässä on kolme asiaa, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota:

Laiteohjelmistopäivityksiä ei voi poistaa tai palauttaa aiempaan versioon. Kun asennat uusimman päivityksen, saat myös kaikki aiemmat päivitykset, jos Surfacessasi ei vielä ole niitä. Vain Surfacea koskevat päivitykset ladataan ja asennetaan. Kun päivitykset on asennettu, käynnistä laite uudelleen suorittaaksesi asennuksen loppuun. Käynnistä laite uudelleen valitsemalla Käynnistä -painike ja valitse Virta > Käynnistä uudelleen.

Kuten virallisessa muutoslokissa mainitaan, viimeisin elokuun laiteohjelmistoversio on saatavilla Surface Laptop 2-laitteille, joissa on Windows 10 toukokuu 2020 päivitys. Versio 20H1 tai uudempi. Surface Laptop 2:n lisäksi Microsoft päivitti myös Surface Duon ja Duo 2:n elokuun 2022 laiteohjelmistoversioon lisäämällä uusimmat Android-tietoturvakorjaukset ja paljon muuta.

Koska nämä laiteohjelmiston osat otetaan käyttöön vaiheittain prosessin loppuun saattaminen kestää vielä muutaman päivän. Voit ladata ja asentaa uusimman elokuun laiteohjelmiston siirtymällä kohtaan Asetukset> Päivitys ja suojaus> Windows Update. Jos omistat Surface Laptop 2:n, oletko saanut uusimman laiteohjelmiston? Jos kyllä, voit jakaa kokemuksesi kommenttiosiossa siitä, mitä mieltä olet uusimmasta laiteohjelmistosta.

Categories: IT Info